Selectionerul primei reprezentative de handbal feminin a Romaniei, Radu Voina, a declarat, ieri, ca ziua nationala a fost sarbatorita de elevele sale cu doua antrenamente, in vederea pregatirii meciurilor de la CM din China.

"Am sarbatorit 1 Decembrie cu doua antrenamente. La ora 4:00, cand in Romania lumea inca dormea, noi eram deja in sala de antrenament, care e urata, neincalzita, in loc de usa e o perdea, se aude muzica, in schimb sala de joc este superba. Fetele inca se acomodeaza cu fusul orar, cateva sunt racite, dar pana la ora primului meci totul va fi bine", a afirmat Radu Voina. "Cele doua rezerve le voi stabili sambata dimineata, inaintea meciului cu Chile, iar de Mos Niculae vreau sa ne facem cadou victoria", a adaugat acesta, potrivit NewsIn.

Selectionerul a mai spus ca in China au mai ajuns si delegatiile Norvegiei, Ungariei si Tunisiei.

Romania face parte din Grupa C la Campionatul Mondial din China si are urmatorul program: ROMANIA-Chile, 5 decembrie, ora 11:15; ROMANIA-Japonia, 6 decembrie, ora 15:15; ROMANIA-Ungaria, 7 decembrie, ora 15:15; ROMANIA-Tunisia, 9 decembrie, ora 15:15; ROMANIA-Norvegia, 10 decembrie, ora 13:15.

La precedenta editie a Campionatului Mondial, care a avut loc in Franta, in 2007, selectionata tricolora a ocupat locul patru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.