Pentru noul patron al Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, fiecare zi care trece si-l gaseste in aceasta postura ii dovedeste ca s-a inhamat la o munca sisifica. O mare parte a misiunii sale este data de mostenirea lui Dinel Staicu, cel care i-a vandut nu doar o echipa retrogradata, ci si una cu mari datorii.

Universitatea Craiova a fost obligata, prin decizia Comisiei de Apel a Federatiei Romane de Fotbal, sa plateasca clubului CSM Resita 206.800 de euro, reprezentand grila de formare a fotbalistului Cristi Chivu, transferat la Ajax Amsterdam.

O parte din banii pentru acest transfer au fost incasati de fostul patron, Dinel Staicu, inainte de a vinde Universitatea lui Adrian Mititelu, situatie in care actualul patron mai are doua variante: fie plateste clubului resitean si stinge litigiul, fie continua lupta la instantele sportive internationale. "Asteptam pana la 18 iulie, cand trebuie sa vina raspunsul scris din partea FRF la recursul inainte dupa decizia Comisiei de Apel. Daca nu ne va fi favorabil, ne vom adresa Tribunalului Sportiv International de la Lausanne", a anuntat Ovidiu Costesin, organizatorul de competitii al Universitatii Craiova.

Fanii olteni vor repede in "A"

De parca nu i-ar fi fost de ajuns problema cu banii pentru Chivu, Mititelu se confrunta si cu nemultumirile suporterilor, care nu accepta sa incurajeze echipa prea mult la matineu. Pentru a avea pace cu suporterii, noul patron trebuie sa le indeplineasca patru mari solicitari: echipa sa revina in cel mai scurt timp in Divizia A, sa stearga toate inscriptiile cu SIF Oltenia de la stadion si din preajma echipei, sa aduca 3-4 fotbalisti adevarati la echipa si sa lucreze serios la imbunatatirea imaginii clubului.

"Eu imi doresc mai mult ca oricine promovarea. Voi plecati acasa si va vedeti de problemele voastre, iar eu nu dorm nici noaptea cu gandul la echipa. Daca ar fi dupa mine, as vrea sa fiu promovat inca din tur", le-a spus Mititelu fanilor suparati. El le-a promis ca va sterge toate urmele lasate de Dinel Staicu si ca va intari serios echipa in scurt timp, fiind in contact cu peste 10 jucatori, dintre care cu siguranta patru vor semna pentru Craiova.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.