Mijlocasul in varsta de 35 de ani lui Hamburg, Ze Roberto, a afirmat, joi, ca a comis cea mai mare greseala din viata sa cand a luat decizia de a se retrage din prima reprezentativa a Braziliei si admite ca viseaza sa fie convocat de selectionerul Dunga la Cupa Mondiala din 2010, informeaza AFP.
"Decizia de a renunta la Selecao in 2006 este cea mai mare greseala din viata mea. De fiecare data cand privesc la televizor meciurile tarii mele ma intristez ca nu sunt si eu in teren. Daca antrenorul va apela la serviciile mele, fara indoiala, voi spune da. Visul meu cel mai mai drag este acela de a mai juca la un Campionat Mondial. Acum, ma simt mai puternic ca niciodata si sunt pregatit sa revin la nationala", a spus fostul jucator al lui Bayern Munchen si Bayer Leverkusen, potrivit NewsIn.

Ze Roberto, care a bifat 84 se selectii in prima reprezentativa, s-a retras din fotbalul international dupa turneul final din 2006, gazduit de Germania, competitie unde Brazilia a fost eliminata in sferturile de finala de catre Franta. In prezent, mijlocasul este legitimat la Hamburg, liderul la zi din Bundesliga, pentru care a margat deja trei goluri.

Pe data de 6 septembrie, Brazilia a obtinut calificarea la Cupa Mondiala din Africa de Sud, fiind prima echipa care si-a asigurat prezenta la intrecerea de anul viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.