Finatatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat agentiei NewsIn, ca nu intentioneaza sa-i achite niciun ban lui Cristiano Bergodi in urma demiterii acestuia, ba mai mult, acesta vrea sa se judece cu tehnicianul italian caruia pretinde ca i-a dat deja 200.000 de euro in momentul venirii sale.
"Bergodi sa fie sanatos daca mai vrea vreun ban, ne vedem la TAS", a spus Gigi Becali, care atunci cand a fost intrebat daca tehnicianul italian trebuie sa mai primeasca 100.000 de euro, suma aferenta salariului, plus 20.000, prima de joc pentru calificarea in grupele Ligii Europa, a raspuns: "Nu am sa-i mai dau niciun ban lui Bergodi, i-am dat deja 200.000 de euro".

Contactat de NewsIn, avocatul lui Bergodi, Bogdan Tohaneanu, a precizat care este punctul de vedere al clientului sau: "Becali spune ca i-a dat acesti bani lui Bergodi, iar Cristiano spune ca nu a primit. Nu stiu ce sa zic, pentru ca nu am fost acolo. Ce pot sa fac eu este sa il iau pe Bergodi de mana si sa merg cu el la ANAF si ITM si sa-l pun sa afirme: 'Avand in vedere ca patronul declara ca mi s-au dat 200.000 de euro va rog sa consemnati ca acesta spune ca mi-a fost data aceasta suma'. Dupa ce ar face asta, probabil ca ANAF-ul va veni si il va intreba pe domnul Argaseala daca si-a inregistrat in contabilitate aceasta suma, daca pentru suma respectiva a facut mentiunile respective in contractul de munca si daca a platit taxele pentru acea suma. I-am spus lui Bergodi: 'Nu are rost sa negam, mergem acolo si declaram daca Becali tot afirma asta'".

"Nu mai spun ca domnul Becali poate sa aiba probleme cu spalarea de bani din cauza acestor 200.000 de euro. Se poate ca iarasi sa-i faca dosar penal niste prieteni si sa il vedem iarasi cum spune ca Iisus este condamnat si Barabas e liber. Nu vrem sa ajungem la circul asta, nu pot sa-mi permit sa merg sa discut cu domnul Becali de la egal la egal", a incheiat avocatul subiectul despre banii pe care Gigi Becali declara ca i-a dat lui Bergodi fara acte.

Tohaneanu a transmis si care este punctul de vedere al lui Bergodi in ceea ce priveste situatia sa: "Cristiano este foarte stresat si deranjat de tot ceea ce se intampla, nu-si doreste sa faca nimic care sa produca rau Stelei. Mesajul lui este ca vrea sa se termine cat mai repede tot acest scandal, tocmai pentru a permite echipei sa aiba liniste. Vrea sa lamureasca lucrurile barbateste cu cei din conducerea Stelei si chiar daca nu se inteleg, vrea sa plece cu inima impacata ca au discutat despre problema. Cristiano vrea sa se ajunga la o intelegere, care va fi ea, ramane de vazut. Chiar daca partile se intalnesc si nu se inteleg, tot e bine, ar fi un pas normal. Tot acest scandal s-ar putea sa fie calculat, sa fie marketing politic pus la cale de Becali".

Avocatul tehnicianului a indicat si ce persoana din conducerea Stelei putea face in asa fel incat starea conflictuala dintre Bergodi si Becali sa fie aplanata inca de la inceput: "Argaseala trebuia sa fi spus: 'Hai sa ne intalnim undeva, sa vedem ce vrei tu Cristiano, cadem la intelegere, nu cadem, ok! Uite hartia cu demiterea, banii nu ti-i dau, ne strangem mana si ne vedem fiecare de lucrul sau'. Acest lucru ar fi trebuit facut de la inceput, dar daca nu a fost facut, inseamna ca la club este o lipsa crasa de organizare, sa nu ai tu un om care sa te sfatuiasca in asemenea momente", a mai spus Tohaneanu.

Antrenorul Cristiano Bergodi a fost inlocuit pe 17 septembrie cu Mihai Stoichita, dupa meciul Stelei cu Serif Tiraspol, din Liga Europa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.