Jucatorul roman Andrei Pavel, care a evoluat miercuri, la BCR Open Romania, pentru ultima data in cariera intr-un meci de simplu, a declarat ca paraseste tenisul cu regretul ca nu a reusit niciodata sa isi treaca in palmares acest turneu.
"Mi-a placut sa joc acest meci, m-am distrat in aceasta o ora si jumatate de tenis. Ma bucur ca am jucat acasa ultima mea partida. Tot timpul am vrut sa castig acest turneu, insa am reusit doar la dublu, impreuna cu Gabriel Trifu. Am incercat sa joc cat mai bine in acest meci, chiar daca nu am avut timpul necesar sa il pregatesc, dar se vede varsta", a declarat Andrei Pavel dupa ultimul sau meci din cariera jucat in proba de simplu.

Jucatorul roman a spus ca este mandru de faptul ca a reusit in acest sport, chiar daca s-a vazut nevoit sa se stabileasca intr-o alta tara (Germania) si a marturisit ca cea mai mare realizare din cariera sa sunt meciurile jucate pentru Romania in Cupa Davis, scrie NewsIn.

Pavel le-a multumit spectatorilor care au venit sa vada ultimul sau meci din cariera de simplu, in ciuda faptului ca jocul a fost programat la ora 12:00 si si-a exprimat regretul ca partida nu a putut fi programata mai tarziu.

Andrei Pavel a fost eliminat miercuri in primul tur al turneului BCR Open Romania de uruguayanul Pablo Cuevas, care s-a impus cu 6-3, 7-6 (2)

Pavel a cedat usor primul set, scor 3-6, iar in setul doi a ajuns la tie-break. Dupa ce a salvat una din cele 5 mingi de meci ale adversarului, Pavel nu l-a mai putut opri pe uruguayan si s-a recunoscut invins, luandu-si apoi la revedere din competitiile de simplu in aplauzele spectatorilor de pe Arena Centrala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.