Indignat ca Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (AISS) a emis ieri un comunicat in care anunta ca este pregatita sa preia palmaresul echipei, Gigi Becali le-a transmis ca ii asteapta cu 25-30 de milioane pentru a le da clubul.
“Daca suporterii iubesc Steaua, sa vanda cate un rinichi si sa imi dea banii. Mi se rupe mie de contestatari. Patru ani la rand nu am putut sa iau campionatul din cauza fanilor, ca am jucat numai prin deplasari, cu terenul suspendat, am platit amenzi de zeci de mii de euro si mi-au demoralizat jucatorii”, a spus Gigi Becali.

“Sa vina, sa dea banii, 25-30 milioane de euro, si cu asta basta! Sa vina suporterii cu oamenii lor la palat! Eu cred, totusi, ca sunt vrajeli, probabil e cineva in spatele lor”, a completat patronul stelist, potrvit Libertatea.

In comunicatul emis de catre AISS, fanii anunta ca sunt gata sa preia clubul: “Suntem in asteptarea unei invitatii din partea lui Gigi pentru a pune la punct toate detaliile necesare cedarii drepturilor asupra palmaresului si emblemei. Vom dona aceste insemne viitorilor investitori cu care am purtat deja nenumarate discutii”.

Fanii il vor pe Hagi la Steaua


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.