Fostul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat ca va apela la FIFA pentru a-si primi toate drepturile aferente contractului semnat in vara, deoarece conform unei clauze trebuie sa isi primeasca salariul pana la finalul sezonului.
"Nu voi merge niciodata la Steaua II. Acolo e un antrenor care lucreaza foarte bine cu tinerii. Voi merge pana la FIFA daca se intampla ceva urat cu mine. Eu am fost demis de la Steaua. Am un contract in care Becali a acceptat clauza conform careia daca sunt demis in timpul campionatului sa fiu platit pana la finalul sezonului. Daca nu se rezolva acum, se va rezolva si la FIFA. Eu nu am luat niciun ban, Becali poate spune si ca am luat un milion", a spus Bergodi, la GSPTV. [Steaua are un nou antrenor]

Bergodi a relatat intamplarea petrecuta in vestiar, la pauza meciului cu Serif Tiraspol, in urma careia a fost dat afara: "Nu s-a intamplat nimic, domnul Becali a intrat in vestiar si mie mi s-a parut ca nu e momentul cel mai potrivit pentru a veni el. Eu eram acolo, trebuia sa vorbesc eu cu ei, nu el. Nu am facut nimic obscen. Problema a fost ca a venit sa intepe jucatorii, nu sa ii incurajeze. A intepat doi jucatori tineri, iar asta a fost un lucru care m-a deranjat si i-am zis ca nu mi se pare momentul cel mai potrivit pentru asta. Nu am facut nimic, eu sunt o persoana cu educatie, m-am comportat civilizat. E o prostie ca i-am atins demnitatea sau ca l-am dezonorat". [Becali: 'Bergodi are probleme de comportament']

Tehnicianul italian a mai spus ca a fost deranjat si de vizita facuta de Becali jucatorilor inaintea meciului: "M-a enervat si inainte de meci ca s-a intamplat ceva ce nu trebuie, patronul nu poate veni inaintea unui joc asa de important sa intepe jucatorii. Am jucat sapte ani la Lazio, dar niciodata patronul nu a venit in vestiar. Daca Becali vroia sa le vorbeasca jucatorilor, putea sa spuna asta si nu era nicio problema, acceptam. Dar el venise acolo sa ii intepe, nu sa ii incurajeze".

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat, joi seara, dupa meciul cu Serif Tiraspol, din Liga Europa, ca il va demite pe antrenorul Cristiano Bergodi, deoarece acesta l-a dat afara din vestiar la pauza, potrivit NewsIn.

Becali s-a hotarat: Vrea o noua Steaua!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.