Fostul impresar Ioan Becali a declarat, marti, ca cea mai buna solutie pentru stingerea litigiului dintre Mutu si Chelsea este ca jucatorul sa returneze clubului englez toti banii primiti, iar Juventus Torino achite restul datoriei, si ca nu se va lasa pana cand nu va rezolva cazul.
"Cel mai bine ar fi ca el sa dea inapoi toti banii castigati la Chelsea, iar restul sa fie platit de Juventus si familia Moggi. Nu imi e teama de nimeni, voi incerca sa il ajut pe acest baiat lipsit de aparare. Adrian e disperat. Le vom face probleme celor de la Juventus si celorlalti responsabili pentru aceasta situatie. Am contactat deja cei mai buni avocati internationali, am inceput treaba. Mutu a platit deja cu sapte luni de suspendare si fara salariu. Daca Chelsea vrea sa obtina ceva, sa o faca de la cei vinovati. A facut o greseala atunci si cred ca a platit destul. Voi lupta pana la moarte pentru dreptate in cazul Mutu", a spus Becali, intr-un interviu acordat pentru Corriere dello Sport.

Acesta e convins ca fostul impresar al lui Mutu, Alessandro Moggi, a profitat de fotbalist cand l-a convins sa semneze cu Juventus, prevalandu-se de o eroare din regulament. "Fara o hartie de la Chelsea prin care poate pleca fara nicio pretentie, eu nu il lasam sa semneze cu nimeni. Mutu a ajuns la Juventus dupa ce initial a semnat cu Livorno, printr-un artificiu. Liga din Italia ar trebui sa clarifice si aceasta situatie. Alessandro Moggi l-a transferat imediat la Juventus, fara sa stea pe ganduri. Daca cei care au facut asa ceva vor o confruntare, sunt aici", afirma Ioan Becali.

In incheiere, fostul agent FIFA, cu a carui firma Mutu a semnat un nou contract de manageriat, a adaugat ca e posibil ca atacantul sa se transfere in iarna la o alta formatie. "Daca atunci vom primi o oferta foarte buna e posibil sa plece. Dar lui Adrian ii este bine si la Florenta. S-a realizat aici, s-a casatorit, are copii".

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins in urma cu o luna apelul lui Mutu, iar acesta trebuie sa achite 17 milioane de euro fostului sau club Chelsea Londra, ca urmare a procesului dintre atacantul Fiorentinei si clubul englez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.