Echipa nationala a Ghanei s-a calificat la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, care va avea loc anul viitor in Africa de Sud, informeaza site-ul oficial FIFA.

Formatia africana a invins duminica reprezentativa similara a Sudanului, scor 2-0, in Grupa D a calificarilor din zona Africii. Golurile au fost reusite de Sulley Muntari (14) si Michael Essien (53), citeaza NewsIn.

Nationala condusa de sarbul Milovan Rajevac are 12 puncte in grupa, dupa ce a castigat toate cele patru meciuri disputate pana in prezent.
"Pentru noi este o onoare ca am reusit sa facem fericit poporul ghanez. Este fantastic faptul ca suntem prima tara africana care reuseste sa se califice la Mondial", a spus Michael Essien.

Altfel, Coasta de Fildes are 12 puncte in Grupa E si este favorita la calificare, locul 2 fiind ocupat de Burkina Faso, cu 6 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.