Transferul lui Adrian Mutu la Chelsea Londra a fost inclus intr-un nou clasament al celor mai neinspirate achizitii din istoria Premier League, noteaza editia online de vineri a The Guardian.
"Adrian Mutu nu a fost o achizitie rea si pana la urma se va dovedi profitabil in cazul in care Chelsea va reusi sa faca rost de la el de cele 14 milioane de lire sterline drept compensatie, dar a rezilia contractul unui jucator pentru consum de cocaina nu a fost chiar cea mai buna decizie pentru imaginea 'noii Chelsea'", scrie NewsIn.

Fotbalistul roman a evoluat la formatia londoneza in sezonul 2003-2004, dar clubul i-a reziliat contractul, apoi l-a dat in judecata si i-a cerut compensatii materiale.

In clasamentul celor 20 de transferuri au mai fost inclusi jucatori precum Andrei Sevcenko, Robbie Keane, Jean-Alain Boumsong, Andrea Silenzi sau Juan Sebastian Veron.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.