Atacantul Ionel Danciulescu nu va evolua in partidele echipei nationale cu Franta si Austria din cauza unor probleme medicale si a fost inlocuit cu un alt dinamovist, mijlocasul Adrian Cristea.
"Danciulescu a fost consultat de doctor si s-a constatat ca e accidentat, astfel ca s-a decis inlocuirea sa din lotul nationalei. Nu are nicio legatura cu transferul sau la Alicante. Astfel, a fost convocat de urgenta Adrian Cristea", a declarat, luni, pentru NewsIn, ofiterul de presa al FRF, Paul Zaharia.

Fotbalistul in varsta de 32 de ani a acuzat mai multe probleme medicale in ultima perioada si a evoluat o repriza cu Slovan Liberec si 19 minute in derby-ul de duminica impotriva Stelei. Selectionerul Razvan Lucescu a decis in cele din urma sa renunte la el deoarece nu era apt 100%, dar si pentru ca luni va semna un contract cu Hercules Alicante.

Razvan Lucescu a anuntat duminica seara lotul de 23 de jucatori pentru meciurile cu Franta si Austria din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, singura surpriza fiind revenirea lui Ionut Mazilu dupa aproape doi ani de pauza.

Jucatorii convocati sunt urmatorii:
  • Portari: Danut Coman (FC Brasov), Costel Pantilimon (FC Timisoara), Ciprian Tatarusanu (Steaua Bucuresti);
  • Fundasi: Cristian Sapunaru (FC Porto), Vasile Maftei (Unirea Urziceni), Mirel Radoi (Al-Hilal), Dorin Goian (US Palermo), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Marius Constantin (Rapid Bucuresti), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Mihai Nesu (FC Utrecht);
  • Mijlocasi: Bogdan Mara (CFR Cluj), Mihai Roman (FC Brasov), Iulian Apostol (Unirea Urziceni), Paul Codrea (AC Siena), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Costin Lazar Rapid Bucuresti), Maximilian Nicu (Hertha Berlin), Romeo Surdu (Steaua Bucuresti);
  • Atacanti: Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Adrian Mutu (AC Fiorentina), Ionut Mazilu (Arsenal Kiev) si Ionel Danciulescu (FC Dinamo) - inlocuit cu Adrian Cristea.

Reunirea lotului este programata pentru luni de la ora 13:00 la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia. Singrul care va intarzia este Tiberiu Ghioane de la Dinamo Kiev, asteptat marti dupa-amiaza, in timp ce Nicu, Mutu, Goian si Codrea vor sosi luni dupa-amiaza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.