Antrenorul Cosmin Olaroiu a anuntat ca atacantul Viorel Moldovan va fi consultat de medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu, cel care ar urma sa confirme faptul ca fotbalistul nu este apt pentru jocurile cu Olanda si Armenia, din 4 si 8 iunie, dar si ca este posibil sa evolueze in meciul cu Steaua, programat pe 12 iunie. "Daca toate lucrurile merg bine, va putea juca pe 12 iunie, in meciul cu Steaua din ultima etapa a Diviziei A. Pana atunci nu cred ca va mai juca. Eu as fi vrut sa am toti jucatorii la dispozitie, sa am o data tot lotul valid.Din pacate, pana in momentul de fata nu s-a intamplat asta", a spus Olaroiu.

Pe de alta parte, tehnicianul echipei Poli Timisoara a comentat partida AC Milan - Juventus Torino, disputata in campionatul Italiei si incheiata cu scorul de 0-1, la care a asistat impreuna cu jucatorul Cosmin Contra. "A fost un meci fara spectacol. A fost un meci decis de o executie personala, o inventie a lui Del Piero, un meci care poate decide soarta unui campionat. A fost un meci decis, poate, de Berlusconi, care i-a cerut lui Carlo Ancelotti sa joace cu doua varfuri, desi eu cred ca, dupa oboseala acumulata, era mai bine sa intareasca mijlocul. Am vazut o organizare aproape perfecta, nu stiu daca vom ajunge vreodata la nivelul acela. Sincer sa fiu, nu cred... Milan mai are sanse teoretice la titlu, Juventus este, totusi, o echipa foarte puternica", a declarat Olaroiu, care a spus ca echipa sa favorita in Serie A este Juventus Torino.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.