Pilotul german de Formula 1, Ralf Schumacher considera ca fratele sau Michael si scuderia Ferrari nu mai au nici o sansa sa castige Campionatul Mondial in acest sezon, scrie cotidianul Bild.
"Trebuie sa fim realisti: Ferrari este mult prea departe de fruntea clasamentului", declara Ralf Schumacher. "Michael are si el o intarziere de 24 de puncte fata de Alonso.Este mult prea mult, cu atat mai mult cu cat Renault continua sa castige. Ferrari poate sa-si ia adio de la acest Campionat Mondial", adauga pilotul echipei Toyota.

Michael Schumacher, de sapte ori campion mondial, afirma la randul sau ca "nimic nu este pierdut". El admite totusi ca "lupta pentru titlu a devenit considerabil mai dificila pentru noi"."Trebuie sa remediem cu calm toate slabiciunile pe care le-am inregistrat si sa incercam sa demonstram ca suntem capabili sa castigam", adauga pilotul scuderiei Ferrari.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.