Dupa rusinea patita duminica seara, atunci cind sotia sa a scris, intr-o declaratie depusa la politie, ca e santajata de doi indivizi cu care a facut sex, fotbalistul Claudiu Dragan n-a mai participat la programul Universitatii Craiova. Nici luni, nici marti, atacantul nu s-a mai antrenat alaturi de colegii sai.
Ieri-dimineata, Claudiu ne-a declarat ca vrea sa mai astepte putin, inainte de a anunta ce are de facut, dar oficialii clubului craiovean sustin ca fotbalistul va lua o masura radicala.

"A venit la noi si ne-a zis ca se lasa de fotbal, fiindca nu mai poate", a marturisit un angajat, informatia fiind confirmata de alti membri ai staff-ului tehnic. La rindul sau, antrenorul Marian Bondrea ne-a confirmat: "Claudiu m-a anuntat ca pleaca, dupa ce mi-a spus ca nu poate sa mai joace. Mi-a marturisit ca vrea sa se lase de fotbal. Asta a fost marti seara... Azi-dimineata (n.r. - ieri) am vorbit din nou cu el, am incercat sa-l conving sa vina la antrenament, spunindu-i ca va trece mai usor peste situatie in sinul colegilor. Mi-a promis ca va veni. Acum, ramine de vazut daca l-am convins. I-am explicat ca e mai usor sa te refulezi prin efort, decit sa stai inchis in casa".

Prieteni apropiati ai lui Dragan sustin ca este terminat psihic dupa acest scandal si ca intentioneaza sa paraseasca tara, indiferent daca va mai juca sau nu fotbal.Helga, sotia lui Claudiu, spune ca se caieste pentru faptele sale, ca-si iubeste barbatul si ca ar face orice pentru a se impaca. Ieri, femeia a apelat la emisiunea "Din dragoste". Caravana condusa de Mircea Radu a descins la "locul faptei". Helga a urcat in rulota, unde a stat de vorba cu Mircea Radu si a filmat un mesaj pentru Claudiu.Ulterior, "delegatia" de la Antena 1 s-a deplasat la domiciliul fotbalistului.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.