Arbitrul slovac Lubos Michel a declarat intr-un interviu aparut, duminica, in publicatia The People, ca a facut o favoare echipei Chelsea validand golul inscris de jucatorul Luis Garcia in meciul retur din semifinalele Ligii Campionilor, in urma caruia Liverpool s-a calificat in finala competitiei. "Cred ca Chelsea ar fi preferat golul decat sa se confrunte cu situatia de a juca cu un om mai putin tot restul meciului. Daca arbitrul asistent nu ar fi semnalat ca este gol, as fi acordat penalti pentru Liverpool si cartonas rosu pentru portarul Petr Cech", a spus Michel. Centralul slovac a precizat ca tehnicianul echipei Chelsea, Jose Mourinho, nu i s-a plans la finalul meciului, cand a venit sa dea mana cu el. "Am apreciat gestul sau. Eram pregatit sa dau explicatii, dar nimeni nu m-a intrebat. Intotdeauna raspund la intrebarile puse in mod politicos", a adaugat Michel.

Lubos Michel a precizat ca a avut probleme de comunicare cu arbitrul asistent Roman Slysko, cel care a semnalizat golul lui Luis Garcia, din cauza galagiei de pe Anfield Road. "Roman m-a atentionat la faultul lui Cech, dar am aflat acest lucru abia mai tarziu. Nu l-am auzit din cauza galagiei facute de spectatori. Am arbitrat in locuri unde evoluau echipe precum Barcelona, Manchester United si Arsenal, dar niciodata nu am avut parte de o astfel de atmosfera. A fost incredibila. Totusi, nu aveam nevoie de semnalul lui Roman. Vazusem deja faultul si lasasem avantaj. In ceea ce priveste golul, Roman era in cea mai buna pozitie pentru a-l vedea", a spus Michel.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.