Sport 28 August 2008 00:57
Antrenorul lui Galatasaray, Michael Skibbe, a declarat miercuri, dupa ce echipa sa a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, ca este dezamagit de prestatia arbitrului Matteo Trefoloni, pe care il acuza ca a fragmentat prea mult jocul si ca a tolerat tragerile de timp, informeaza NewsIn

"Felicit Steaua, dar sunt foarte dezamagit de maniera de arbitraj. Jocul a fost intrerupt de prea multe ori, iar arbitrul nu trebuia sa tolereze faptul ca mingile au fost inapoiate foarte tarziu", a spus Skibbe.

"Consider ca echipa mea a avut foarte mult ghinion in acest meci. Sunt foarte trist, am avut foarte multe ghinioane, atat acum, cat si in tur. Steaua a jucat diferit astazi, iar Galata a avut o multime de situatii favorabile, dar a pierdut foarte multe mingi. Greselile fac parte din fotbal. In repriza a doua am jucat mult mai bine, mult mai ofensiv. Pe final am riscat foarte mult, dar Steaua are jucatori cu experienta si a prins si o zi foarte buna", a mai afirmat Skibbe.

Steaua a invins miercuri, scor 1-0, gruparea turca Galatasaray Istanbul, in mansa secunda a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor si s-a calificat pentru a treia oara consecutiv in grupele competitiei, dupa ce in prima mansa remizase, scor 2-2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.