Sport 27 August 2008 00:09
Antrenorul lui HCM Constanta, Vasile Stanga, a declarat marti pentru NewsIn ca si-a reziliat contractul cu vicecampioana Romaniei deoarece nu putea indeplini obiectivele cu actualul lot de jucatori, dar conducerea sustine ca tehnicianului i s-a reziliat intelegerea din cauza rezultatelor slabe

"Am decis sa imi reziliez contractul, pentru ca nu pot indeplini obiectivele impuse cu jucatorii pe care ii am acum in lot", a declarat marti pentru NewsIn tehnicianul Vasile Stanga.
In schimb, conducerea clubului constantean a declarat prin vocea directorului executiv Nurhan Ali ca a decis rezilierea contractului tehnicianului din cauza rezultatelor slabe. "Dupa ce in sezonul 2007-2008 echipa a ratat obiectivele, am decis sa ii mai dam lui Vasile o sansa, insa formatia noastra a jucat foarte slab. Nu puteam continua asa, si conducerea clubului a decis rezilirea contractului", a declarat pentru NewsIn directorul executiv al dobrogenilor, Nurhan Ali.

Acesta a mai precizat ca antrenorul secund Eden Hairi a condus antrenamentul de marti seara si va ramane momentan antrenor principal.

Antrenorul Vasile Stanga a semnat in iarna un contract pe 3 ani cu HCM Constanta, avand ca obiectiv castigarea campionatului si a Cupei Romaniei. HCM a terminat pe locul al doilea in Liga Nationala masculina la sfarsitul sezonului 2007-2008, dupa Steaua, si a fost invinsa in finala Cupei Romaniei de Dinamo Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.