"Am decis sa imi reziliez contractul, pentru ca nu pot indeplini obiectivele impuse cu jucatorii pe care ii am acum in lot", a declarat marti pentru NewsIn tehnicianul Vasile Stanga.
In schimb, conducerea clubului constantean a declarat prin vocea directorului executiv Nurhan Ali ca a decis rezilierea contractului tehnicianului din cauza rezultatelor slabe. "Dupa ce in sezonul 2007-2008 echipa a ratat obiectivele, am decis sa ii mai dam lui Vasile o sansa, insa formatia noastra a jucat foarte slab. Nu puteam continua asa, si conducerea clubului a decis rezilirea contractului", a declarat pentru NewsIn directorul executiv al dobrogenilor, Nurhan Ali.

Acesta a mai precizat ca antrenorul secund Eden Hairi a condus antrenamentul de marti seara si va ramane momentan antrenor principal.

Antrenorul Vasile Stanga a semnat in iarna un contract pe 3 ani cu HCM Constanta, avand ca obiectiv castigarea campionatului si a Cupei Romaniei. HCM a terminat pe locul al doilea in Liga Nationala masculina la sfarsitul sezonului 2007-2008, dupa Steaua, si a fost invinsa in finala Cupei Romaniei de Dinamo Bucuresti.