Sport 26 August 2008 23:15
Clubul Omega Tehnoton Iasi i-a reziliat contractul tiristului Iulian Raicea dupa prestatiile sub asteptari pe care sportivul le-a avut la Jocurile Olimpice de la Beijing, a declarat luni presedintele Maricel Popa, transmite corespondentul NewsIn

"Din acest moment nu vreau sa mai aud de Iulian Raicea. M-a dezamagit foarte tare. Eram increzator ca va urca pe podium, dar nici macar in primii sase nu s-a clasat. Am investit foarte mult in el si era normal sa-mi pun si mari sperante, de aceea deceptia a fost pe masura. I-am desfacut contractul de munca, astfel ca Raicea nu mai are nicio legatura cu clubul Omega Tehnoton Iasi", a spus Popa in cadrul unei emisiuni televizate.

Popa, care ocupa si postul de vicepresedinte al Federatiei Romane de Tir, sustine ca va incerca sa recupereze banii cheltuiti cu Raicea. "Raicea s-a prezentat la Beijing si ca sportiv roman, dar si ca antrenor al lotului Thailandei. El a efectuat pregatirea pentru Olimpiada in Thailanda, pe motiv ca acolo are conditii foarte bune, dar in realitate cred ca a stat pe banii mei si ai federatiei si s-a ocupat de pregatirea lotului thailandez. Daca se pregatea, asa cum a sustinut, nu ocupa locul 9 in proba sa favorita. Banii mei i-am pierdut, dar cei ai federatiei vom incerca sa-i recuperam", a adaugat oficialul FRT.

Iulian Raicea s-a clasat pe locul 44 in proba de pistol cu aer comprimat 10 metri si pe pozitia a 9-a in proba de pistol viteza 25 de metri la Jocurile Olimpice de la Beijing. Sportivul obtinuse medalia olimpica de bronz la editia din 2000 de la Sidney, in proba de pistol viteza.
25 aug 2008 20:40


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.