Sport 21 August 2008 23:40
Fotbalistul Stelei, Florin Lovin, a fost suspendat o etapa si amendat cu 700 de lei, miercuri, de Comisia de Disciplina a FRF, dupa ce a fost eliminat in partida cu FC Arges disputata in etapa a 4-a a Ligii I si incheiata cu victoria ros-albastrilor, scor 2-0, potrivit NewsIn

Comisia de Disciplina a mai dictat urmatoarele sanctiuni:

Jucatorul lui FC Arges, Vassanogo Kamara, a fost suspendat doua partide si amendat cu 3.000 de lei pentru cartonasul rosu primit in meciul cu Steaua, din etapa a 4-a a Ligii I;

Fotbalistul Farului, Adrian Vlas, a fost suspendat un meci si amendat cu 700 de lei pentru eliminarea din intalnirea din etapa a 4-a a Ligii I cu FC Vaslui, scor 1-0 pentru constanteni. La randul sau, antrenorul cu portarii Ion Rauta a primit o suspendare de doua jocuri si o amenda de 4.280 de lei pentru ca a fost trimis in tribune de centralul Augustus Constantin. Clubul constantean a fost sanctionat si cu 5.000 de lei din cauza copiilor de mingi care intarziau reluarea jocului cu FC Vaslui.

Altfel, avocatul clubului Steaua, Catalin Ciubota, a cerut recuzarea presedintelui Comisiei de Disciplina a FRF, Daniel Marin Cernat, in judecarea memoriului depus de directorul de Relatii Internationale al FRF, Florin Prunea, impotriva patronului Gigi Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.