Sport 15 August 2008 18:27
Conducerea clubului Dinamo a anuntat, joi, ca incepand din etapa a 4-a a Ligii I accesul pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare se va face prin intermediul turnichetilor, informeaza site-ul oficial al ros-albilor.
"FC Dinamo a introdus turnicheti, bilete si abonamente noi pentru accesul in stadion, conform standardelor UEFA. Din cauza faptului ca acest sistem este unul relativ nou, cu care este nevoie de acomodare, FC Dinamo si Bilet.ro au decis sa acorde asistenta fanilor prin plasarea de personal langa fiecare turnichet pentru a-i ajuta pe detinatorii de bilete sa aiba acces pe stadion", sustine sursa citata.

Mai mult, fanii echipei bucurestene isi vor putea achizitiona bilete la meciurile de pe teren propriu prin sistemul on-line. " Tichetele cumparate on-line vor putea fi ridicate in ziua meciului, de la casele stadionului din Soseaua Stefan cel Mare, intre orele 13:00-17:00", sunt anuntati suporterii dinamovisti.

Partida Dinamo-Gloria Buzau, din etapa a 4-a a Ligii I, se va disputa, sambata, de la ora 21:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.