Sport 15 August 2008 09:57
Marcatorul primului gol al Stelei, Dayro Moreno, a declarat miercuri, dupa meciul cu Galatasaray, scor 2-2, ca este incantat de rezultatul obtinut, deoarece acesta le da sperante ros-albastrilor pentru partida retur, transmite trimisul NewsIn la Istanbul.

"Sunt incantat, dar imi pare rau ca nu am pastrat rezultaul de 2-0. E foarte dificil sa obtii un rezultat bun aici din cauza atmosferei create de fani. Trebuie sa fim increzatori in sansele noastre pentru retur", a spus Dayro Moreno.

La randul sau, fundasul Sorin Ghionea a afirmat ca Steaua este avantajata in retur: "Returul e foarte important pentru noi. Intotdeauna 2-0 e un rezultat periculos. Totusi, avem un rezultat bun si avem doua variante la Bucuresti".

Referitor la primirea pe care fanii lui Galatasaray i-au facut-o lui Gheorghe Hagi, Ghionea a spus: "A meritat sa fie aplaudat de fani pentru ca a demonstrat in cariera sa ca a fost un mare jucator".
Si Fernando Meira s-a declarat surprins de inceputul meciului: "Nu ma asteptam sa luam gol asa de repede. Am sperante ca ne vom califica in reutur. Ne vom pregati mult mai bine si vom juca bine acel meci care este foarte important pentru noi".

Vicecampioana Romaniei, Steaua, a remizat miercuri, scor 2-2, pe terenul lui Galatasaray, in prima mansa a turului III preliminar al Ligii Campionilor. Partida retur va avea loc pe 27 august la Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.