Sport 13 August 2008 12:49
Jucatorii echipei FC Timisoara, Artiom Karamian si Carlos Milhazes, au dezmintit zvonurile conform carora ei s-ar afla intr-un conflict si, mai mult, cei doi au spus ca fotbalistii formatiei de pe Bega se comporta ca intr-o familie, relateaza NewsIn.

"Niciodata nu am avut vreo problema cu Milhazes. Suntem colegi de echipa si nici macar in gluma nu am avut vreodata ceva sa ii reprosez. Suntem colegi, iar echipa noastra este acum o familie, in ciuda ultimei infrangeri din campionat. Mai mult, niciodata de cand sunt la Timisoara sau pe la alte echipe la care am fost nu am avut conflicte cu nimeni", a declarat Artiom Karamian, pentru site-ul oficial al clubului de pe Bega.

Karamian a fost completat de Carlos Milhazes, acesta precizand ca toate zvonurile care au aparut nu au nicio acoperire in realiatate: " Nu sunt certat cu Artiom Karamian, nu am nicio problema cu el. Noi ne concentram acum sa obtinem rezultate pozitive la echipa si sa incercam sa ne imbunatatim jocul. Suntem o familie".

Chiar daca cei doi jucatori neaga ca s-ar afla intr-un conflict, presupusa cearta dintre ei a fost confirmata de patronul timisorenilor, Marian Iancu, care a declarat ca Artiom nu il sufera pe Milhazes si tocmai de aceea cei doi s-au certat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.