Produsele alimentare provenind de la animalele clonate nu prezinta pericol pentru populatie, se arata intr-un document emis de Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (AESA).
"Este foarte putin probabil sa existe orice fel de diferenta in ceea ce priveste siguranta alimentara intre produsele ce provin de la clone si de la progeniturile clonelor comparativ cu produsele derivate din animalele crescute prin metoda traditionala", se arata intr-un proiect de opinie stiintifica emis de AESA.
Organizatia observa totusi ca rata de imbolnavire si cea de deces ale animalelor clonate sunt semnificativ mai mari decat in cazul animalelor crescute traditional. Totusi, atat timp cat clonele bolnave sunt impiedicate sa intre in lantul alimentar, „nu ar trebui sa existe nici un pericol pentru consumatori", conchide raportul.
Despre autor:

Sursa: Adevarul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Flip se extinde internațional - startup-ul de telefoane SH ajunge în Bulgaria
Sursa: start-up.ro
-
eMAG: livrarea last mile a evitat emiterea a 142 tone de CO2
Sursa: green.start-up.ro
-
Cei mai mari producători de înghețată din România: cine sunt și ce vânzări au...
Sursa: retail.ro
-
Vitamina E: surse de vitamine E și importanța acesteia în organism
Sursa: kudika.ro
-
Trusa de medicamente pentru vacanță a copilului. Ce luăm cu noi în bagaj...
Sursa: garbo.ro
-
CHRISTIAN TOUR, finanțare de 3 milioane de euro de la Banca Românească
Sursa: futurebanking.ro
-
Rusia ar putea fi ”debranșată” de la piața globală a energiei. SUA și...
Sursa: wall-street.ro