“Ne amintim cu totii la ce chinuri au fost expusi evreii in timpul razboiului. Regretam cumplit. Acelasi lucru se intampla acum cu cainii. Adaposturile primariilor din tara si din Bucuresti, fara exceptie, sunt lagare de exterminare pentru caini”, afirma asociatia nonguvernamentala Cutu-Cutu.

Potrivit reprezentatilor asociatiei afirma ca adaposturile primariilor nu sunt asemanatoare celor din alte stale - RSPA.

Oprescu: Cainii comunitari devin din nou subiect de campanie electorala

“Ce adapost bun de 10.000 de caini poate face Primaria Muncipiului Bucuresti, daca, din 200 pana azi, fara exceptie, toate adaposturile sale mai mici au fost lagare de exterminare? Ce adapost face primaria, fie el si cu bani privati (“aceeasi Maria, cu alta palarie”), daca nu a dovedit vreodata ca este in stare sa se ocupa bine macar de 50 de caini?”, se intreaba Asociatia Cutu-Cutu, potrivit comunicatului transmis pe site-ul oficial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.