Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) informeaza ca de la 1 martie pana pe 5 martie vor fi temperaturi de pana la 10 grade Celsius, insa nu se poate pronunta, deocamdata, daca vor fi inundații.

Ion Sandu, directorul ANM, a explicat ca, in urmatoarele zile, pana pe 5 martie, meteorologii au prezis temperaturi de pana la 10 grade Celsius, ceea ce nu ar prevesti pericole de inundatii, relateaza evz.ro.

Seful ANM a precizat ca daca volumul de precipitații ar fi mare, iar temperaturile ar creste la peste 15 grade, ar trebui ca autoritatile sa se ingrijoreze. Cu toate acestea, Sandu a fost reticent sa spuna daca sigur vom avea inundatii sau nu, motivand ca nu este specialist.

Ministrul de Interne Gabriel Berca i-a sfatuit pe alesii locali sa-și actualizeze permanent informatiile cu privire la starea vremii. Din cauza blocajelor produse de gheata pot aparea cresteri artificiale pe raurile mici.

Citeste si Cat ar costa topirea brusca a zapezii?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.