Fostul avocat al lui Dinu Damaschin a fost prezent la proces si conform declaratiilor sale, era evident ca interlopul "era in agonie".

Petru Ivascu, fostul avocat al lui Damaschin cu care reziliase contractul de aproximativ trei saptamani, a venit la procesul de vineri din amicitie. Fratele interlopului acuzat de proxenetism il rugase sa reia cazul, insa avocatul avea o conditie: sa se renunte la greva foamei, in care Damaschin se afla de doua luni.

"I-am zis: Dinule, termina cu greva asta si hai sa aducem dovezi ca sa-ti demonstrezi nevinovația. Mi-a zis doar atat: 'da'. Avea o voce extrem de stinsa. De fapt, intrase in agonie!", a relatat avocatul pentru adevarul.ro.

Pe tot parcursul procesului, Damaschin a stat pe scaun si cu capul sprijinit de grilajul boxei acuzaților. Intrebat de judecatoare insista in recursul format impotriva incheierii prin care s-a admis cererea de prelungire a arestarii preventive, Damaschin nu a putut scoate niciun sunet.

"Dinu nu mai era constient! Atunci daca medicii interveneau, cred ca Dinu nu murea!", sustine Ivascu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.