Dan Damaschin, "tatal adoptiv" al Monicai Columbeanu, a fost ridicat de DIICOT pentru proxenetism.

"Tatal adoptiv" al Monicai Columbeanu, impreuna cu doi complici, a fost ridicat de DIICOT pentru recrutare prin inselaciune, amenintare si violenta a mai multor fete, unele minore, in scopul exploatarii sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostitutiei.

"Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bacau au procedat la destructurarea unui grup infractional organizat, care actiona pe raza municipiilor Bucuresti si Bacau, constituit in scopul savarsirii infractiunilor de trafic de persoane si trafic de minori, prevazute de articolele 12 si 13 din Legea 678/2001", informeaza, joi, Biroul de presa al DIICOT, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit DIICOT, Dan Constantin Damaschin (55 de ani), lider al gruparii, impreuna cu Eugen Mihai Mereuta (40 de ani) si Claudiu Ciuca (35 de ani), "au recrutat prin inselaciune, amenintare si violenta, mai multe parti vatamate, unele minore in scopul exploatarii sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostitutiei".

Activitatea infractionala se desfasura in imobile situate in zone ultracentrale din capitala, inchiriate de catre inculpati, unde victimele erau obligate sa se prostitueze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.