Gala Voluntarilor 2011 este primul eveniment national dedicat recunoasterii voluntarilor, proiectelor de voluntariat, coordonatorilor de voluntari si a centrelor de specialitate din intreaga tara.

Gala marcheaza finalul evenimentelor organizate in Romania sub egida Anului European al Voluntarilor 2011 si Ziua Internationala a Voluntarilor celebrata in fiecare an in data de 5 decembrie.

Organizatorii asteapta nominalizari din partea ONG-urilor sau a institutiilor publice care lucreaza cu voluntari si implementeaza proiecte de voluntariat pentru cele 22 de categorii de concurs.

Mai multe informatii si formularele de nominalizare sunt disponibile pe pagina evenimentului www.voluntariat.ro/gala. Nominalizarile se primesc exclusiv prin email la adresa aev2011@voluntariat.ro pana la data de 13 noiembrie 2011.

Dupa preselectarea nominalizarilor de catre organizatori, juriul va alege cei 22 de castigatori ai categoriilor de concurs, care vor fi anuntati si premiati in data de 12 decembrie 2011.

Voluntarii preselectati la fiecare categorie vor fi inclusi in editia 2011 a publicatiei „Portret de voluntar”.

Nominalizatii trebuie sa-si fi derulat activitatea pe durata anului 2011 sau sa faca parte din proiecte aflate in derulare, cu conditia ca acestea sa fie suficient de avansate pentru a permite raportarea unor rezultate preliminare concrete.

Anul 2011 a fost declarat Anul European al Voluntariatului in Uniunea Europeana si urmareste crearea unui mediu favorabil voluntariatului in Uniunea Europeana si in statele membre printr-o serie de activitati la nivel european si national.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.