Va propunem una dintre cele mai apreciate diete, usor de tinut, bazata pe un principiu utilizat in medicina naturista: detoxifierea colonului.

  • Dieta pentru colon: Slabeste si detoxifica

In fiecare dimineata
se vor lua pe stomacul gol doua linguri dintr-un preparat despre care vom vorbi mai jos, dpa care, la 15 minute se bea o cana cu lapte (sau apa daca persoana respectiva prezinta intoleranta la lactoza). Aveti voie dupa o jumatate de ora de la cana cu lapte sa beti o jumatate de ceasca de cafea, dar nu mai mult, eventual o puteti combina si pe aceasta cu lapte, fara zahar, o puteti indulci cu miere.

- In restul zilei aveti voie un fruct pana la masa de pranz. La pranz aveti voie doar doua feluri de mancare, o supa sau ciorba si la felul doi carne de pui, peste sau curcan si garnitura de legume. Carnea si legumele se consuma la cuptor, pe gratar sau fierte, insa nu PRAJITE. Legumele le puteti consuma crude.

- Mai aveti voie dupa-amiaza de o salata cu branza si condimentata dupa gust, apoi inca 1-2 fructe pana la cina, iar la cina o supa, branzeturi, o mancare de legume sau o salata de fructe de mare sau un iaurt.

- Nu aveti voie mancaruri prajite. Dulciurile sunt inlocuite de fructe. Daca vi se face foame in afara meselor, mancati o banana. Trebuie sa beti doi litri de lichide pe zi: apa plata, ceaiuri indulcite cu miere si acrite cu lamaie, lapte. Nu aveti voie sucuri. .

Citeste mai multe despre acest subiect in Healthy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.