Stilul de condus neadecvat sau periculos al soferilor reprezinta un factor major de stres pentru romanii care se indreapta spre serviciu, afectand productivitatea si satisfactia profesionala.

"Stresul provocat de trafic si stilul de condus periculos reprezinta probleme reale atat pentru soferi, cat si pentru pietoni, de aceea sunt atat de frecvent mentionate", potrivit unui sondaj realizat de furnizorul de solutii pentru spatii de lucru Regus, relateaza MEDIAFAX.

In Romania, durata medie a unui drum spre birou, numai dus, este de 28 de minute, insa 20% dintre romani trebuie sa calatoreasca peste trei sferturi de ora in fiecare sens.

Un alt factor care diminueaza drastic starea de calm si productivitatea la locul de munca este lipsa informatiilor despre intreruperea serviciilor sau ambuteiaje. Poluarea, caldura excesiva si conversatiile zgomotoase la mobil se numara de asemenea, printre principalii factori de stres.

"Nebunia telefoanelor mobile si comportamentul nepoliticos se mentin si ele in top datorita persoanelor in cauza, care nu realizeaza sau carora nu le pasa ca strica ziua multor oameni, chiar de la inceputul ei"
, se precizeaza in sondaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.