Un bancomat aflat in incinta unei firme din zona Garii de Nord din Timisoara a fost spart, in noaptea de joi spre vineri, de doua persoane care purtau cagule si care l-au batut si l-au legat pe paznicul societatii, apoi au disparut cu doua casete cu bani.

Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Emil Andrei, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca politistii au fost sesizati de catre paznicul unitatii ca in noaptea de joi spre vineri doua persoane care purtau cagule au intrat in incinta unitatii, l-au agresat si l-au legat, iar apoi au spart un bancomat de unde au sustras doua casete cu bani. [Bancomantele, noua tinta a hotilor?]

Emil Andrei a declarat ca paznicul a fost ranit usor si a fost dus la Spitalul Municipal pentru investigatii medicale. El a precizat ca bancomatul era supravegheat de camere video, politistii intrand in posesia imaginilor pe care le analizeaza pentru a stabili conditiile producerii jafului.

Potrivit anchetatorilor, pana in prezent nu s-a stabilit care este suma de bani sustrasa de cei doi.

Citeste si: Jaf la un bancomat din Dambovita

Jaf in Brasov: Paznicul a fost batut de atacatori


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.