Un bancomat aflat la intrarea in CET Brasov a fost spart luni dimineata, paznicul unitatii fiind batut de atacatori si transportat la spital.

Pana in acest moment nu se cunoaste ce suma a fost furata din bancomatul aflat la intrarea in CET Brasov, insa mai multe echipe de politisti s-au deplasat la fata locului pentru a investiga cazul, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Brasov, incidentul este foarte asemanator cu cel produs in parcul industrial Carfil, in decembrie 2010, cand doua persoane cu cagule pe cap au intrat in incinta parcului industrial Carfil si i-au imobilizat pe agentul de paza si pe ofiterul de serviciu.

Cei doi indivizi au intrat prin usa de acces in societate, care era deschisa, au ajuns initial in biroul ofiterului de serviciu si al agentului de paza, pe care i-au legat cu cabluri de scaune, fara insa a-i agresa fizic.

In timp ce unul dintre hoti ii supraveghea pe cei doi angajati ai societatii, celalalt a taiat cu un flex usa bancomatului, de unde a sustras cinci sertare cu bani. Bancomatul era unul de tip vechi, iar operatiunea a fost executata foarte rapid, fiind taiate balamalele.

Autorii atacului nu au fost prinsi pana in prezent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.