Patru barbati au incercat sa sparga, vineri dimineata, un bancomat al unei banci comerciale de pe Bulevardul Iuliu Maniu, unul dintre acestia a fost prins in timp ce taia balamalele aparatului, iar ceilalti trei au reusit sa fuga, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Cei patru barbati au venit in zona in care este amplasat bancomatul in jurul orei 4.00, cu un autoturism BMW inmatriculat in Spania. Acestia au inceput sa taie bancomatul cu un flex, insa nu au reusit sa demonteze aparatul pentru ca au fost surprinsi de politisti, a spus purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, potrivit MEDIAFAX.

Politistii au reusit sa prinda unul dintre hoti, care a fost identificat si dus la o sectie de politie pentru audieri, acesta avand 25 de ani, a precizat Ciocan.

Ceilalti trei barbati care au reusit sa fuga sunt cautati de politisti, a mai spus Ciocan.


Cazul nu este unic in Romania, in ultimul an tot mai multe astfel de cazuri avand loc in intreaga tara. Cel mai recent jaf de acest tip a avut loc in judetul Valcea. Mai multe persoane au furat banii dintr-un bancomat aflat la intrarea in sediul unei societati din Ramnicu Valcea, dupa ce i-au luat paznicului pistolul, l-au batut pe barbat, l-au legat si l-au incuiat apoi intr-o incapere. [Jaf la un bancomat aflat in sediul unei firme din Valcea]

Cititi si: Atentie la bancomate!

[VIDEO] Timisoara: Bancomat taiat cu flexul

Jaf in Timisoara: Hotii au fugit cu seiful


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.