Un magazin Jysk, aflat in incinta unui complex comerial din Calea Sagului din Timisoara a fost spart noaptea trecute. Persoane necunoscute inca au sustras un seif metalic in care se aflau 4.000 de lei.

Politistii au fost sesizati in aceasta dimineata ca persoane necunoscute au intrat intr-un magazin situat in incinta unui complex comercial din Calea Sagului din Timisoara, de unde au sustras un seif metalic, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis, Emil Andrei, relateaza MEDIAFAX.

Angajatii magazinului au descoperit spargerea cand au sosit la lucru. Desi magazinul este dotat cu camere de supraveghere, iar paza intregului complex este asigurata de o firma, hotii au reusit sa intre fortand un geam lateral.

Potrivit anchetatorilor, acestia au incercat initial sa taie seiful chiar la intrarea in magazin, folosind un flex, politistii descoperind un prelungitor care a fost folosit pentru a-l alimenta cu curent.

Politistii fac cercetari la fata locului pentru a gasi persoanele care au spart magazinul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.