Patru persoane care purtau cagule au spart, sambata dimineata, bancomatul aflat in incinta primariei din comuna damboviteana Contesti, furand aproximativ 20.000 de lei, dupa ce l-au batut crunt pe agentul comunitar care pazea primaria si l-au legat, abandonandu-l intr-o incapere a institutiei.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, agentul comunitar care pazea primaria le-a declarat politistilor ca in momentul jafului se afla in oficiul institutiei, la etajul intai, iar la un moment dat patru persoane care purtau cagule au intrat peste el si l-au lovit cu bestialitate cu rangile , dupa care l-au legat si l-au abandonat intr-o incapere, transmite MEDIAFAX.

Cei patru au reusit apoi sa taie cu un flex bancomatul CEC aflat in incinta primariei, de unde au furat aproximativ 20.000 de lei.

Imediat dupa deschiderea sertarelor, alarma bancomatului s-a declansat, iar la fata locului au venit agentii firmei de paza, dar cei patru indivizi disparusera.

"Am inceput cercetarile la fata locului, iar din primele date se pare ca hotii au incercat sa deschida si seiful primariei, insa nu au reusit. Am instituit filtre la toate iesirile si intrarile din judet pentru prinderea celor patru persoane", a declarat adjunctul sefului IPJ Dambovita, comisar-sef Daniil Zepis.

Victima, agentul comunitar Ion Coman, fost transportata cu o ambulanta la Spitalul Orasenesc Titu.

"Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, cu o plaga de aproximativ zece centimetri, a fost pansat si va ramane sub supraveghere", a declarat dr. Alexei Ciubotaru de la Spitalul Orasenesc Titu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.