Hotii au reusit sa fure doua kilograme de aur si 130 milioane de lei.

Vineri dimineata, la ora 8.45, doi indivizi imbracati in haine de culoare inchisa, care purtau sepci si aveau fetele acoperite cu baticuri, au patruns intr-o locatie in care functioneaza atat o casa de schimb valutar, cat si un amanet. In incinta se aflau doua femei, carora hotii le-au spus sa stea linistite. Acestia au luat 130 de milioane de lei si doua kilograme de aur si au plecat, nu inainte de a inchide casa de amanet cu un lacat", a declarat la Realitatea TV purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Hotii le-au inchis pe femei in casa de amanet si au plecat pe o motocicleta, potrivit martorilor oculari, relateaza MEDIAFAX.

Angajatele care se aflau in casa de amanet au apasat butonul de panica, politia si firma de paza ajungand la fata locului. Politia a inceput o ancheta si urmeza sa analizeze imaginile surprinse de camerele video.

Se pare ca barbatii au intre 1,80 de metri si 1.85 de metri, unul are tenul alb, iar altul este creol. Totodata, unul dintre hoti are accent moldovenesc.

Jafuri recente in Romania:

Jaf armat la Timisoara

Jaf armat la o casa de pariuri din Timisoara

Jaf armat la o banca din Calarasi

Bucuresti: Jaf armat la o banca in plina zi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.