Doi barbati care purtau cagule au jefuit, sambata seara, o casa de pariuri din Timisoara, dupa ce le-au amenintat cu "un obiect care parea a fi un pistol" pe cele doua angajate din interior, ei reusind sa fuga cu aproximativ 700 de lei.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, Emil Andrei, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca politistii din Timisoara au fost sesizati ca la o casa de pariuri situata pe Calea Aradului a avut loc o spargere, insa cand au ajuns la fata locului au fost informati de catre casiera si o alta angajata, care se aflau in interior, ca doi barbati care purtau cagule le-au amenintat cu "un obiect care parea a fi un pistol", iar apoi au fugit cu o suma de bani.

Potrivit acestuia, dupa plecarea celor doi barbati, cele doua angajate au apasat butonul de panica.

Emil Andrei a afirmat ca politistii incearca sa vizioneze imaginile surprinse de camerele de vederi din interiorul casei de pariuri.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au reusit sa fure aproximativ 700 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.