Suma de 17.000 de lei a fost sustrasa in aceasta dimineata din casa de pariuri din Timisoara unde a avut loc jaful armat. Atacatorul, inarmat cu un pistol, este cautat in continuare de politisti.
Anchetatorii au declarat ca suma sustrasa din casa de pariuri din Timisoara se ridica la 17.000 de lei.Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis, Emil Andrei, a declarat ca politistii au reusit sa obtina semnalmentele atacatorului. Potrivit acestuia, barbatul are in jur de 25 de ani, aproximativ 1,80 metri inaltime, iar in momentul atacului purta o sapca alba, o haina cu cluga de culoare inchisa si pantaloni de culoare inchisa, relateaza MEDIAFAX.

Jaful armat a avut loc luni dimineata in jurul orei 9.00, la o casa de pariuri aflata pe strada Simion Barnutiu din Timisoara.
Un barbat a intrat in incinta casei de pariuri avand in mana un pistol. Barbatul a amenintat-o pe una dintre cele doua angajate aflate in unitate la acel moment, dupa care a inchis-o in baie, alaturi de cealalta colega a sa, care deja se afla acolo, scrie MEDIAFAX.

Barbatul a amenintat-o pe una dintre cele doua angajate aflate in unitate la acel moment, dupa care a inchis-o in baie, alaturi de cealalta colega a sa, care deja se afla acolo. Atacatorul a fugit ulterior cu toti banii gasiti
.

Conform sursei citate, cele doua femei au reusit singure sa iasa din baie, demontand niste piese ale usii. Femeile au anuntat reprezentantii firmei de paza, care la randul lor au informat Politia. Totodata, una dintre angajatele casei de pariuri a suferit un soc in urma atacului, fiind dusa la Spitalul Municipal. Casa de pariuri este dotata cu camere de supraveghere, politistii urmand sa vizioneze imaginile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.