O sucursala a Bancii Piraeus din Calarasi a fost jefuita ieri dupa-amiaza, hotii reusind sa dispara cu aproximativ 250 de milioane si peste 6.500 de euro, au declarat oficiali ai IPJ Calarasi.
Potrivit oficialilor IPJ Calarasi, jaful a avut loc in jurul orei 15.45, cand in sediul sucursalei, situat pe strada Bucuresti din Calarasi, se aflau doua casiere si directorul. Doi barbati, avant fetele acoperite cu cagule, care au acoperit si camera de luat vederi de la intrarea in sediul sucursalei cu o umbrela, le-au amenintat pe casiere cu pistolul si le-au obligat sa deschida seiful, din care au luat aproximativ 250 de miliaone de lei vechi si peste 6.500 de euro.

Casierele au declarat ca cele doua persoane aveau, pe langa pistoale, si un cutit si un topor. Imediat dupa ce au luat banii, cei doi barbati au disparut.
Sucursala bancii nu avea paza proprie, ci doar camere de luat vederi si sistem de alertare a dispeceratului unei firme de paza, care a fost accesat imediat dupa comiterea jafului, potrivit NewsIn.

Efectivele politienesti din tot judetul au fost alertate, fiind organizate mai multe filtre. La aceasta ora este in desfasurare cercetarea la fata locului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.