Fostul primar al Bacaului Dumitru Sechelariu va afla maine daca va fi pus in libertate sau va mai petrece ceva timp in arestul de la Cercetari Penale. Tribunalul Bucuresti trebuia sa ia ieri in discutie mandatul de arestare preventiva emis pe numele fostului edil. Sechelariu a fost adus cu o intarziere de doua ore de mascati. A salutat politicos jurnalistii si a promis ca la iesire va face dezvaluiri. Numai ca sedinta de judecata s-a amanat, pentru ca instanta Curtii de Apel Bucuresti nu depusese nici pana ieri motivarea pentru care a decis arestarea lui Sechelariu pe o perioada de 20 de zile.

Astfel ca fostul primar a refuzat sa mai faca dezvaluirile promise, spunand doar ca "mai vorbim peste 48 de ore". Dumitru Sechelariu a fost arestat preventiv pe data de 15 iunie pentru luare de mita, abuz in serviciu in scopul obtinerii de foloase necuvenite si asociere in vederea comiterii de infractiuni, alaturi de Dorinel Ifrim, sef al Serviciului Cadastru din Primaria Bacau, precum si Laurian Lucas, viceprimar.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.