Organizatia de Studenti a partidului prezidential va fi condusa de doi tineri proveniti din anturajul lui Vasile Blaga.
Dupa ce presa a speculat ca a pierdut controlul asupra Organizatiei de Tineret a PD-L, in conditiile in care s-a opus candidaturii Elenei Basescu la functia de secretar general, ieri, Vasile Blaga si-a luat, intr-un fel, revansa, adjudecindu-si controlul asupra Organizatiei de Studenti a partidului. Delegatii Conventiei OS PD-L l-au votat in functia de presedinte pe Sorin Moldovan si in functia de presedinte al Curtii de Arbitraj pe Florin Corches, amindoi proveniti din Organizatia Bihor a PD, fieful secretarului general al partidului. Despre Sorin Moldovan s-a spus ca ar fi chiar nepotul lui Vasile Blaga, in partid vorbindu-se ca aceasta este calitatea pe care si-o prezinta tinarul atunci cind participa la intilnirile politice.

Insa secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a negat existenta unei relatii de rudenie intre el si noul sef al studentilor democrat-liberali, explicind in schimb ca „este prieten cu tatal lui Sorin Moldovan dinainte de ’89“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.