Democratii isi vor definitiva listele pentru Parlamentul European peste doua saptamani, la Brasov, in cadrul unui Colegiu Director care va fi dedicat in intregime alegerilor pentru Parlamentul European, dar si celor de anul viitor. Surse din conducerea democrata sustin ca lista PD il va avea totusi pe prima pozitie pe fostul ministru al Apararii, vicepresedintele Sorin Frunzaverde.
La intalnirea de la Brasov va fi abordata si problema fondurilor de campanie. Acest subiect a devenit unul destul de sensibil, deoarece sunt lideri de filiale care intentioneaza sa nu cotizeze nici macar cu un leu la centru daca nu vor avea un candidat in pozitie eligibila. O parte din fondurile pentru sustinerea campaniei au fost stranse la inceputul anului, aproape 40.000 RON de filiala, dar acesti bani au fost cheltuiti pentru sustinerea presedintelui Traian Basescu in timpul referendumului. Acum, filialele vor fi obligate sa ofere din nou 40.000 de RON si o diferenta, in cazul in care cheltuielile vor fi mai mari.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.