In decembrie 2004, Traian Basescu declara: “Vom reda Romania romanilor! O vom lua din minile mafiotilor!”. Mai multe actiuni din ultimele zile par sã-l confirme

Boc: "M-au cautat acasa noaptea, au trezit si copiii"
Seful PD a solicitat politiei masuri de siguranta sporite pentru el si familia sa

La citeva saptamini dupa ce seful SRI, Radu Timofte, declara public ca exista amenintari la adresa vietii presedintelui Romaniei, Traian Basescu, "urmasul" sau la conducerea PD, primarul Clujului Emil Boc, acuza presiuni si amenintari la adresa sa. Cauza acestora este, potrivit lui Boc, situatia grava a vinzarii spatiilor comerciale din Cluj. Legea 550/2002 nu a putut fi aplicata la Cluj pina anul trecut din cauza problemelor create de fostul edil-sef Gheorghe Funar. Acesta chiar i-a indemnat pe chiriasi sa dea municipalitatea in judecata, astfel incit acum exista peste 40 de procese pe rol, alte 20 avind deja sentinte cu stabilirea pretului minim de vinzare. (Raluca Crisan)

Comisia de vinzare a spatiilor a inceput sa functioneze abia la sfirsitul anului trecut si porneste in negocieri de la preturile stabilite de evaluatori independenti (preturile de piata, extrem de ridicate in Cluj), astfel ca mai multe persoane care sperau sa le cumpere "pe nimic" sint nemultumite. La Cluj exista 652 de spatii care se pot vinde pe baza Legii 550. Dintre acestea, 352 au insa situatia juridica nelamurita, fiind revendicate.

Intr-un interviu acordat ieri pentru "Evenimentul zilei", Emil Boc povesteste despre aceste amenintari si pe cine banuieste ca se afla in spatele lor.

Cind au fost primele amenintari?

Amenintarile au inceput in perioada anterioara revocarii hotaririi Consiliului Local, prin care se vindeau spatiile comerciale, practic pe bani de nimic. Apoi au continuat in ritm mai agresiv dupa adoptarea acesteia, pina in prezent.

Cum s-a intimplat, concret? Ati fost sunat pe telefonul mobil, acasa, la primarie?

Am primit atit amenintari telefonice, pe mobil, cit si la primarie. Acasa nu am primit telefoane, dar, in citeva seri, pe la ora 24.00, cind eu inca ma aflam la primarie, la usa apartamentului meu s-au prezentat citeva persoane care sustineau ca ma cauta, ca avem ceva de discutat. Sotia mea le-a spus de fiecare data: "Daca aveti ceva de discutat, mergeti la primarie, sotul meu este la primarie". Au fost doua-trei asemenea cazuri, cind m-au cautat acasa noaptea, au trezit si copiii. Apoi au incetat, dar am primit, prin persoane interpuse, mesaje de acelasi gen: sa ma linistesc ca, daca voi continua sa ma duc in instanta, zilele mele de primar vor fi numarate. Si sa am grija ce fac in municipiu, ca sint complet inconstient si nici nu stiu ce interese am afectat.

Si ce le-ati replicat?

Le-am spus ca nu stiu decit un singur lucru: spatiile trebuie sa fie vindute conform legii si cine are de obiectat sa se adreseze instantelor de judecata. Si punct! Eu voi apara interesele primariei in raporturile cu oricine.

Cine sint aceste persoane interpuse? Angajati ai primariei, consilieri locali, membri PD, oameni de afaceri?

Majoritatea sint oameni de afaceri dintr-un cerc mai larg al cunoscutilor, care mi-au spus mai mult sub forma de prietenie, de genul "vezi ce se spune in tirg".

"Erau si voci de doamne"

Pe mobil va apare numarul de pe care sinteti sunat?

Imi apare numar ascuns. La inceput am considerat mesajele asa, ca fiind firesti, dar cind au capatat o anumita amploare, am inceput sa ma gindesc serios la ele.

Cit de dese sint aceste apeluri?

In perioada pre-revocarii hotaririi Consiliului Local, erau cam patru-cinci telefoane zilnic, iar dupa aceea cam doua pe zi.

Aceeasi voce?

Nu. Erau si voci de doamne, dar niciodata limbajul nu a avut o agresivitate nepermisa, ci doar atentionari precise si ferme.

Ati recunoscut vocea cuiva?

Nu.

Ati luat legatura cu politia?

Da, iar dinsii m-au asigurat ca vor spori gradul de securitate, mai ales in zona domiciliului.

Cine credeti ca sta in spatele acestor amenintari?

Pur si simplu stau interese economice. Evident ca nici unui chirias nu-i convine sa salte un pret de la trei la noua miliarde. Pentru diferenta de sase miliarde de lei banuiesc ca oricine ar incerca sa faca o presiune.

Deci tactica este, in mod cert, legata de problema spatiilor. Nu ar putea sa fie vreo alta decizie pe care ati luat-o ca primar sau politician?

Sint convins ca e legata de problema spatiilor comerciale, de cresterile la pretul pietei a valorilor acestora. Ar putea fi o incercare a unor chiriasi de a-si pastra vechile avantaje, incurajate de vechea administratie prin actiunile in judecata si obtinerea unor sentinte la preturi foarte mici.

Patru-cinci candidati pentru postul lui Videanu

Referitor la cealalta calitate a dumneavoastra, cea de presedinte al PD, cum decurg discutiile pentru viitorul vicepremier? Cind se va lua decizia?

Desemnarea persoanei care va lua locul domnului Videanu in cabinet este, in acest moment, o prioritate pentru noi. Decizia va fi luata de Biroul Permanent National si va fi anuntata la data demisiei domnului Videanu.

De ce nu anuntati hotarirea imediat ce va fi luata, pentru a evita speculatiile?

E posibil sa anuntam mai devreme numele persoanei care il va inlocui pe Adrian Videanu. Va pot spune ca, in acest moment, nu s-a luat o decizie in partid cu privire la persoana.

Ne puteti da citeva nume de pe "lista scurta"?

Exista citeva persoane care pot ocupa aceasta functie, dar, repet, decizia va fi luata in BPN. De aceea nu vreau sa fac nominalizari inainte de discutiile din partid.

Cite persoane sint pe lista?

Patru-cinci. Cert e ca ne trebuie o persoana de forta care sa fie purtatorul de cuvint al Partidului Democrat in guvern, iar pe de alta parte sa aiba o recunoastere politica in partid.

"In PD nu exista un Ion Iliescu cu mentalitate depasita"

Tocmai a fost un scandal legat de Cozmin Gusa. Cum gestionati disensiunile din partid, disputele dintre polii de putere?

PD a existat si va exista intotdeauna pentru ca a fost animat de spirit de echipa. Chiar daca in fruntea partidului se afla Traian Basescu sau altcineva, echipa a fost aceea care a dat forta partidului, in sustinerea liderului si a activitatilor pe care le intreprinde. In acest moment nu exista grupuri si poli de putere in PD. Mai mult, pot sa va asigur, competitia pentru presedintia partidului, care se va declansa dupa cistigarea din primul tur a alegerilor din Bucuresti, va fi una deschisa, care va uni si nu va dezbina Partidul Democrat.

Veti candida pentru presedintia partidului?

Decizia va fi luata dupa alegerile de la Primaria Capitalei.

Sechestru si conturi blocate la studiourile lui Adrian Sirbu

Inspectorii fiscali au blocat conturile Studiourilor Media Pro de la Buftea deschise la cinci banci si la Trezoreria Ilfov si au pus sechestru pe citeva studiouri si platouri de filmare. Aceasta operatiune a fost intreprinsa pentru recuperarea unor datorii de peste 140 miliarde lei, au comunicat surse autorizate din Ministerul Finantelor Publice.

Potrivit surselor, controlul la studiourile Media Pro face parte dintr-o inspectie fiscala mai vasta, declansata in toata tara. O parte din primii 300 de debitori la bugetul consolidat al tarii vor fi vizitati de inspectorii fiscali, iar rezultatele vor incepe sa apara peste citeva zile, au precizat sursele.

Actiunea a pornit din ordinul ministrului Ionut Popescu si va continua pina cind datornicii isi vor plati datoriile catre stat, a informat ministerul.
Ieri, Studiourile de la Buftea erau inregistrate cu o datorie de peste 143 miliarde lei, cu peste 30 de miliarde mai mult decit la sfirsitul anului trecut, au informat surse autorizate din minister.

Inspectorii fiscali ai Directiei Generale a Finantelor Publice Ilfov au luat o serie de masuri de executare silita, prin blocarea conturilor pe care le aveau studiourile la Raiffeisen Bank, BRD, ING, Banca Tiriac si la Trezoreria Ilfov. De asemenea, ei au pus sechestru pe cinci platouri de filmare si cinci terenuri de la Buftea, in valoare totala de aproximativ 103 miliarde lei. Astfel de masuri au ca scop recuperarea datoriilor si pot merge pina la scoaterea la licitatie a bunurilor sechestrate.

Societatea Studiourile Media Pro SA, cel mai mare contribuabil din Buftea, cu 2.000 de oameni angajati in productia de cinema, "plateste lunar, pe linga contributiile curente, si o mare parte a contributiilor restante", a comunicat Silviu Vaju, directorul general al companiei. El a adaugat ca societatea a cerut autoritatilor fiscale din Ilfov "aprobarea ca plata integrala a creantelor fiscale sa se faca din veniturile sale", conform legislatiei. Surse autorizate din minister au explicat ca sub aceasta formulare se ascunde o incercare de reesalonare a datoriilor.
Societatea Studiourile Media Pro SA este separata de PRO TV, insa realizeaza productii pentru postul condus de Adrian Sirbu. La Buftea se filmeaza in prezent telenovela "Numai iubirea", viitorul serial "Baieti buni", sitcom-ul "La Bloc" si "Vacanta Mare". In curind urmeaza sa inceapa productia unor lungmetraje straine, au informat surse din interiorul studiourilor.

PRO TV nu mai are datorii la buget. In aceeasi situatie se afla si Intact (Antena 1), iar Prima TV a obtinut anul trecut o reesalonare a datoriilor. (Alex Ulmanu, Iulian Comanescu)

Primarul Bacaului, amenintat cu moartea

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a declarat ieri ca este amenintat cu moartea. Aceste amenintari ii sint adresate telefonic si il vizeaza atit pe el, cit si pe familia sa.

Mai mult, Stavarache a afirmat ca se simte urmarit in permanenta. "Amenintarile au inceput anul trecut, in luna decembrie. Acum primesc telefoane acasa si pe mobil, zi si noapte. Cred ca i-am deranjat pe cei care faceau afaceri cu banii primariei. I-am deranjat pe cei care faceau lucrari la valoare dubla, iar eu nu voi fi de acord cu aceste practici", a declarat Romeo Stavarache. Primarul a afirmat ca in joc sint contracte de sute de miliarde de lei incheiate de Primaria Bacau, condusa la acea vreme de Dumitru Sechelariu, a caror valoare reala ar fi fost doar de zeci de miliarde lei. Desi Romeo Stavarache nu a nominalizat nici o persoana sau firma, se stie ca printre cele mai banoase contracte au fost cele legate de reparatii la fatadele blocurilor, amenajarea spatiilor comerciale, reparatii de drumuri sau amenajari de parcari. Primarul Stavarache a sesizat politia si Parchetul Tribunalului Bacau, care a inceput o ancheta. (C.S., F.B.)

Mega-afacerea de un miliard de euro cu EADS va fi renegociata

Guvernul pastreaza anexele la secret
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a aprobat ieri cererea Comitetului Interministerial de a se da publicitatii contractul-cadru incheiat cu firma EADS pentru securizarea frontierelor, insa anexele ramin secrete.

Acordul premierului, care este si presedintele Comitetului Interministerial, a fost dat ca urmare a solicitarii facute de Uniunea Europeana inca din 9 decembrie anul trecut, in asa-numitele documente de pozitie care au consfintit incheierea capitolelor de aderare. De altfel, la capitolul Justitie si Afaceri interne, Romania se angaja sa ofere UE toate informatiile privind contractul cu EADS pentru securizarea frontierelor, dar si sa accelereze procesul de modernizare a granitelor. Intr-un comunicat transmis ieri, MAI precizeaza ca va "continua sa deruleze proiectul cu EADS, insa in alte conditii si la alte preturi, respectiv cele reale, in urma unei renegocieri a clauzelor contractului". De asemenea, se afirma ca proiectul vizeaza "declasificarea contractului-cadru din 12.08.2004 incheiat cu EADS Deutschland GmbH, fara anexele acestuia, care isi vor pastra nivelurile de clasificare anterioare". Asta inseamna ca anexele vor ramine in continuare secrete.

Ministrul administratiei si internelor precizeaza, de asemenea, ca "se impune o reanalizare a acestui contract, care, pe de o parte, cuprinde suprapuneri cu programele de securizare a frontierelor finantate din fonduri europene nerambursabile, iar pe de alta parte, nu acopera decit sase judete de cimpie, in loc de noua, de pe viitoarea frontiera externa si linia litorala a Marii Negre, nefiind cuprinsa cea mai grea zona, respectiv granita de nord cu Ucraina (judetele Satu-Mare, Maramures, Suceava).

Exista in continuare secretul valorii contractului. EADS a anuntat o cifra de "peste" un miliard de euro, dar fostul secretar de stat Toma Zaharia, care a coordonat proiectul, a declarat ca suma totala ar fi de 800 milioane de euro. Ceea ce se stie este ca 600 de milioane de euro ar fi fost contributia Romaniei, iar restul ar fi trebuit sa fie imprumutati de la o banca. (Andrei Badin)

Garzile de corp ale fratilor Iancu, retinute ieri de procurori, au facut legea intr-o institutie a justitiei romane, imbrincindu-i pe ziaristii care incercau sa-si faca meseria

Trupele paramilitare VGB au ocupat ieri tribunalul

Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie a operat ieri primele retineri in dosarul "RAFO", care vizeaza activitati comerciale ce implica grupurile de firme VGB, RAFO, TENDER si CAROM. Primii pe lista au fost fratii Alexandru si Octavian Iancu (administratori ai firmelor VGB) si Constantin Margarit (fost administrator al VGB Oil si asociat al VGB Impex). Acestia au primit mandate inca de luni seara, sub acuzatiile de evaziune fiscala, asociere in vederea savirsirii de infractiuni si spalare de bani. In cursul zilei de ieri, cind au fost dusi la tribunal, fratii Iancu au reusit sa creeze un adevarat circ. Ei au fost insotiti, pe linga politisti, si de garzile personale care au facut legea intr-o institutie a statului, bruscindu-i pe ziaristii care voiau sa-i fotografieze pe inculpati.(Cezar Simache, Andrei Dumitrescu, Florin Barbu)

Procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au inceput urmarirea penala fata de Margarit Constantin, Iancu Octavian, Basaran Kadri Maznar, Akaroglu Cuneyit, Iancu Alexandru, Neacsu Silviu, Iancu Gheorghita si Turica Marius. Din procesul-verbal intocmit de organele de control rezulta ca inculpatii Constantin Margarit, Iancu Octavian si Basaran Kadri Maznar (administrator al VGB Impex SRL) impreuna cu Alexandru Marian Iancu au cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 1.356 de miliarde lei.

Fratii Iancu cred ca pot face legea si la Bucuresti

Luni seara, Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie a emis ordonante de retinere pentru 24 de ore pe numele lui Margarit Constantin, Iancu Octavian si Iancu Alexandru, iar ieri au fost prezentati Tribunalului Bucuresti in vederea emiterii mandatului de arestare preventiva. Acestia au fost dusi in fata magistratilor incatusati si incadrati de trupele speciale ale politiei. Ei au fost insa insotiti si de "gorilele" personale, care au impinzit holurile tribunalului. Obraznici si pe alocuri chiar agresivi, oamenii fratilor Iancu au blocat calea gazetarilor si i-au imbrincit pe cameramanii si fotoreporterii care incercau sa surprinda imagini cu cei trei inculpati. Situatia a fost detensionata in momentul in care presedintele Tribunalului Bucuresti, Maria Huza, a decis evacuarea huidumelor tocmite de reprezentantii VGB. Teodor Cuzino, avocatul fratilor Iancu, a declarat ca acestia coopereaza cu autoritatile in conditiile in care sint nevinovati, ba mai mult au adus venituri economiei.

Pozitia RAFO

Cea mai grea "piesa" dintre cei retinuti este Marian Alexandru Iancu, presedintele Balkan Petroleum, firma care detine pachetul majoritar de actiuni la RAFO si care se ocupa si cu finantarea alimentarii cu petrol a rafinariei. In calitate de presedinte, Marian Iancu are si putere de decizie in privinta finantarii materiei prime de la RAFO, astfel ca, prin retinerea sa, rafinaria a intrat intr-o situatie cel putin delicata, fiind pusa in pericol alimentarea cu titei. Toader Gaureanu, fost director al rafinariei si director la Balkan Petroleum, cercetat si el in lotul celor 19, recunoaste ca suprimarea puterii de decizie pune in pericol functionarea rafinariei. Ion Marian, liderul sindical de la RAFO, a declarat ieri ca alimentarea cu petrol decurge in conditii optime, mai ales ca plata se face in avans.

lliescu, "sponsorizat" de VGB

Intr-o analiza publicata de Centrul pentru Integritate Publica - un site din SUA specializat in investigatii -, Dan Iosif a dezvaluit faptul ca grupul de afaceri VGB, implicat in dosarul "RAFO", a platit sume importante de bani pentru satisfacerea unor cereri de ajutoare sociale sosite pe adresa fostului presedinte Ion Iliescu. Cum administratorii si actionarii VGB au ajuns in fata instantei, rezulta ca Ion Iliescu si-a legat numele de afacerile cu tenta mafiota derulate de acest grup de firme.

Ovidiu Tender a avut afaceri cu grupul VGB

In dosarul in care s-au operat cele trei arestari se regaseste o adevarata caracatita de societati care au derulat operatiuni financiare mai mult sau mai putin legale. Imperiul VGB este alcatuit din mai multe grupuri de firme care acopera cite un domeniu comercial. Sume de ordinul sutelor de miliarde de lei au tranzitat conturile acestor firme, destinatia finala a unei parti din bani fiind Carom si RAFO SA. In acest paienjenis apare si Ovidiu Tender, implicat prin intermediul SC TENDER SA, unde acesta este asociat si administrator. Conform unor surse judiciare, in anul 2003 acesta ar fi primit de la VGB o creditare de 100 de miliarde de lei, care insa a fost utilizata exclusiv de una dintre firmele patronate de fratii Iancu.

Iacobov si-a sters urmele

Corneliu Iacobov, considerat creierul afacerii RAFO, a fost audiat de procurori de doua ori pina acum. Omul de afaceri a stiut sa-si acopere foarte bine urmele, nu a dat nici o semnatura nici macar pe documentul de privatizare a RAFO. Cel despre care gura lumii spune ca va da socoteala este insa Toader Gaureanu, mina dreapta a lui Iacobov in timpul cit acesta a fost patron la RAFO.

Poveste fara sfirsit

Procurorii au mai solicitat emiterea unor mandate de arestare in lipsa pentru inculpatii Neacsu Silviu (administrator SC Test Petrol), Turica Marius, Iancu Gheorgita - varul fratilor Iancu -, Akaroglu Cuneyit si Wenkalan Hazrettin.

Acestia sint acuzati ca s-au sustras urmaririi penale. Cercetarile in acest caz nu s-au oprit insa aici: zeci de oameni de afaceri si functionari publici sint pe lista procurorilor si urmeaza sa fie chemati la audieri in urmatoarele zile.

Tiriac ramine fara "Paradisul cu mistreti"

Contractul prin care firma "Zimbrul" a preluat fondul de vinatoare de la Balc va fi reziliat. Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat ieri ca fondul de vinatoare va fi scos la licitatie. "Am aprobat rezilierea contractului si se va organiza o licitatie la care poate sa participe si actualul detinator. Despre acest lucru a fost informata si partea adversa", a spus oficialul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR). Potrivit lui Flutur, la licitatie vor fi luate in calcul si investitiile realizate pina acum. Ion Tiriac sustine ca valoarea investitiilor realizate pina in prezent se ridica la circa 1,3 milioane euro, iar contractul nu poate fi reziliat, ci doar sa inceteze prin acordul partilor.

Asociatia "Zimbrul" si finantatorul acesteia, Ion Tiriac, sustin in continuare ca prin atribuirea domeniului de la Balc nu s-a incalcat legea. Potrivit unui comunicat de presa al asociatiei, in privinta incetarii gestionarii fondului de vinatoare nu poate fi vorba despre "o reziliere a contractului", intrucit rezilierea reprezinta o sanctiune a neexecutarii culpabile a contractului de catre una dintre parti, care este pronuntata de instanta judecatoreasca, in urma unui proces.

Ultimul cuvint il are instanta

"In cadrul discutiilor purtate de noi cu reprezentantii Ministerului Agriculturii, am propus incetarea raporturilor contractuale prin acordul partilor si s-a agreat sa se analizeze posibilitatea incetarii contractului. Cu regret constatam ca memoriul nostru nu a fost luat in consideratie. Totusi, pentru a se elimina nelamuririle, am dori sa solicitam pe aceasta cale ministerului sa dea publicitatii memoriul in discutie. In acest fel poate vor lua la cunostinta toti cei care investesc in Romania de modul in care contractele incheiate si executate de ei in conditii de deplina legalitate si cu buna-credinta pot fi oricind reziliate. In cazul in care autoritatea insista in rezilierea contractului, ultimul cuvint il vor avea instantele de judecata, care sint, in cazul de fata, singurele abilitate sa dispuna rezilierea unui asemenea act", se arata in comunicatul asociatiei.

Impuscarea a 185 de mistreti a socat opinia publica

Controversele legate de domeniul de vinatoare de la Balc au aparut dupa ce Ion Tiriac a organizat, in luna ianuarie, o partida de vinatoare de lux, la care au participat mai multi oameni de afaceri occidentali, dar si fostul premier Adrian Nastase si fostul ministru al agriculturii, Ilie Sirbu. Cei 33 de invitati ai lui Tiriac au macelarit nici mai mult, nici mai putin de 185 de mistreti. Numarul mare de animale impuscate a stirnit critici virulente din partea organizatiilor ecologiste si a socat opinia publica. Organizatorul partidei de vinatoare s-a aparat sustinind ca animalele vinate in complexe nu se supun cotei legale aprobate anual de Ministerul Agriculturii.
Ion Tiriac a preluat cele 11.500 de hectare de la Balc, prin ordin al ministrului agriculturii, in anul 2002, pe o perioada de 49 de ani. Cel care a semnat ordinul, Ilie Sirbu, sustine ca atribuirea a fost legala intrucit s-a facut in baza dreptului de preemtiune. Fondul de vinatoare de la Balc a apartinut, pina in 1989, protocolului de stat. In 2001, Regia Nationala a Padurilor a renuntat la fondul respectiv, motivind ca se afla in imposibilitatea de a-l gestiona.

A urmat atribuirea temporara catre Asociatia de Vinatoare "Zimbrul" Bucuresti, pentru o perioada de 10 ani, iar la scurt timp termenul a fost prelungit la 49 ani, motivindu-se ca asociatia beneficiaza de drept de preemtiune pentru ca a detinut anterior fondul.
Prin contract, Asociatia "Zimbrul" s-a angajat la investitii de circa doua milioane de euro, iar statul urma sa incaseze anual 10 milioane de lei. Aceasta este suma stabilita initial si urma sa fie reactualizata in functie de rata inflatiei.

Flutur ii ia Insula Mare a Brailei lui Culita Tarita

Ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale, Gheorghe Flutur, a anuntat ieri ca va rezilia contractul de arenda pentru Insula Mare a Brailei. In prezent, cele 56.000 de hectare de teren arabil din Insula Mare a Brailei sint in arenda omului de afaceri Culita Tarita. Ministrul sustine ca pina acum, pentru aceasta suprafata, Culita Tarita a primit subventii de la stat in valoare de 429 de miliarde lei, in timp ce suma incasata drept redeventa de stat este de doar 174 de miliarde lei. Potrivit lui Flutur, statul a fost pagubit astfel cu 9 milioane de euro. "Acolo s-a mai primit si un sprijin de 3,6 milioane euro pentru actiunea de destufizare care nu are aprobare de la Ministerul Agriculturii", a precizat demnitarul. Ministrul agriculturii a spus ca la finalizarea controlului vor fi luate toate masurile, iar vinovatii pentru aceasta situatie vor fi trasi la raspundere.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.