Premierul Victor Ponta i-a catalogat, luni, pe cei care i-au cerut sa prezinte bugetul in Parlament inainte de alegeri drept "niste iresponsabili", el aratand ca actualul Parlament isi termina mandatul, iar alesii sunt in campanie electorala. 

"Sunt niste iresponsabili, ca de obicei. In fata carui Parlament sa vin cu bugetul? In fata Parlamentului care isi incheie mandatul? In fata unui Parlament in care majoritatea parlamentarilor sunt in campanie electorala? In fata celor de la PDL? Am vazut ca nu au putut sa vina cu alta idee decat cum reduc ei cota unica de la 16 la 12%", a precizat Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Boc: Amanarea depunerii proiectului de buget, precedent daunator si periculos

El a spus ca reducerea cotei unice este imposibila, intrucat nu exista bani, si i-a intrebat pe democrat-liberali de ce nu au adoptat ei aceasta masura cand au fost la guvernare.

"Cei de la PDL realmente sunt atat de iresponsabili incat reactia lor s-a redus ieri (duminica, n.r.) la insulte la adresa persoanei mele, lucru care ma onoreaza. Cu cat ma injura mai tare pedelistii, cu atat inseamna ca fac lucruri mai bune si ca incepem sa operam si sa vindecam ranile pe care ei le-au produs Romaniei", a spus Ponta.

Citeste si: MRU: Ponta si Georgescu trebuie sa fie audiati in Parlament pe tema bugetului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.