Presedintele Partidului Noua Generatie, Gigi Becali, a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare pe listele electorale PNL, intr-un colegiu din Sectorul 6 al Capitalei.

"Domnul Antonescu mi-a spus ca nu vom face o fuziune, ci vom face un protocol de sustinere a USL si PNL. Voi candida sub sigla USL intr-un colegiu din sectorul 6 al PNL. Mi-a spus ca a vorbit si cu domnul Ponta si ca luni ne vom vedea toti trei si vom semna un protocol de sustinere. EU voi candida sub sigla USL, pe colegiul PNL", a declarat Becali, potrivit realitatea.net.

Liderul PNG a afirmat ca nu stie daca va candida pentru un loc in Senat sau in Camera Deputatilor.

"Nu am discutat unde voi candida, daca la Senat sau la Camera Deputatilor. Mi-a spus domnul Antonescu ca vorbise dea cu Rares Manescu si ca are colegiul deja rezervat pentru mine", a mai afirmat Becali.

Cu o zi in urma, Gigi Becali declarase ca a discutat cu Crin Antonescu despre o fuziune PNL-PNG si afirmase ca va candida la alegerile parlamentare doar daca i se va cere, el precizand ca doreste un loc de europarlamentar.

"Nu vreau sa candidez. Eu am cerut asa: Vin cu un sediu care costa un milion de euro si, daca fac fuziunea, intra in patromoniul PNL. Si vin cu toata imaginea mea si nu cer nimic. Vreau doar un post de europarlamentar peste 2 ani si, peste inca un an jumatate sau doi sa candidez, la parlamentare pentru Romania", a mai adaugat Becali.

Citeste si: Fenechiu: Banii lui Becali nu sunt un argument convingator pentru o fuziune cu PNL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.