Procurorii continua sa ofere opiniei publice fragmente din convorbirile interceptate ale lui Victor Paul Dobre si Ioan Rus.

Potrivit MEDIAFAX, Victor Paul Dobre ii spunea unui anume "Vlad" ca "Vela, ala de la Prahova si Fenechiu m-au facut zob" si ca se pregateste "o nebunie intreaga", iar acesta il intreba daca nu ar fi mai bine sa fuga "din acest grup infractional organizat".

Fostul ministru delegat pentru Administratie ii spunea lui "Vlad", intr-o discutie telefonica din seara zilei de 3 august, ca a vorbit cu Daniel Chitoiu, iar acesta l-a anuntat ca Victor Ponta si Crin Antonescu au hotarat ca este mai bine sa isi dea demisia, potrivit referatului prin care procurorii cer avizul de urmarire penala pentru Victor Paul Dobre.

Procurorii redau discutia telefonica dintre Dobre si "Vlad", care a avut loc in 3 august, la ora 20.53.

Vlad: Da, Victor!
Dobre Victor Paul: Salut! Azi, cat eram pe drum, a fost o video-conferinta a inaltei conduceri cu filialele.
Vlad: Am auzit, da.
Dobre Victor Paul: Crin l-a re-mandatat pe Daniel. Vela, ala de la Prahova si Fenechiu m-au facut zob: ca n-am semnat, ca nu am facut, ca nu stiu ce.
Vlad: In teleconferinta?! In video-conferinta?
Dobre Victor Paul: In video-conferinta, da.
Vlad: Cretini!
Dobre Victor Paul: Am vorbit cu Chitoiu. Zic: «Daniele, ce stii?» Zice: «Stii ca Crin si cu Ponta au hotarat ca e mai bine, nu stiu ce». Zic: «Bine.» Deci, eu cred ca pana duminica imi dau demisia si imi vad de concediu.
Vlad: Mama-mama!
Dobre Victor Paul: Treaba lor ce vor face!
Vlad: Ce sa zic?!
Dobre Victor Paul: Iti spun eu ce vor: vor sa dea Ordonante, sa faca o nebunie intreaga.
Vlad: Nu pot sa cred!
Dobre Victor Paul: Da, da! Sa faca o Ordonanta, sa nu voteze aia de afara, sa-i scoata de pe liste, o nebunie intreaga.
Vlad: Victore, hai sa vedem daca nu ne dam demisia de tot! Pe bune!
Dobre Victor Paul: Cum?
Vlad: Daca nu cumva e bine sa fugim din acest grup infractional organizat! Pe bune!

Victor Paul Dobre l-a anuntat in 3 august pe Ioan Rus ca presedintele si premierul s-au inteles ca el sa demisioneze din functia de ministru delegat pentru Administratie, pentru ca a semnat ca pe listele electorale permanente pentru referendum sunt 18.300.000, "ceea ce... asa este".

Dobre Victor Paul: Va salut! Domnule ministru, nu vreau sa va stric seara, dar am inteles ca presedintele si cu premierul s-au inteles sa demisionez. Asta e viata!
Domn: Eu nu stiu despre asa ceva.(!!!)
Dobre Victor Paul: Asa mi-a spus domnul Chitoiu. A fost o videoconferinta la PNL, eu eram pe drum. M-au atacat oameni importanti cum e domnul Fenechiu si cand am intrebat mi s-a spus ca asa s-a inteles Presedintele cu Ponta. Nu am nicio problema.
Domn: De ce?
Dobre Victor Paul: Nu stiu. Ca am semnat ca sunt 18.300.000 pe liste. Ceea ce... asa este, dar aia e o alta problema.

In 4 august, la ora 14.07, Victor Paul Dobre ii spunea si lui "Ludovic" despre faptul ca i s-a cerut sa isi dea demisia.

"Ludovic: Cum sa-ti dai demisia?! De ce sa-ti dai demisia?! Asta-i culmea! Ai avut tu vreo influenta in chestia asta?
Dobre Victor Paul: Nu!
Ludovic: Pai?!
Dobre Victor Paul: Nu, atat ca am dat un raspuns. M-a intrebat Curtea cati sunt pe listele electorale permanente si i-am raspuns exact.
Ludovic: Am inteles....

Citeste si:
Crin Antonescu, despre amnistie: Nu cred ca se va da. Daca se da...
Crin Antonescu, despre...

Citeste si: Culisele scandalului de la MAI: Reduceri fictive de populatie si stenograme


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.