Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat ca intreaga alianta intre PSD, PNL si PC este bazata pe un schimb de functii si pe anumite intelegeri intre sefii acestor formatiuni politice.

Macovei a lansat o intrebare catre Crin Antonescu: daca garantarea presedintiei sale, in cadrul intelegerilor din USL, include si o posibila gratiere a lui Adrian Nastase, daca acesta va fi condamnat definitiv la inchisoare cu executare in dosarele penale pe care le are pe rol, scrie RomaniaLibera.ro.

“Toata aceasta alianta este ca sa scape de Basescu. E un troc care se face, pe functii, Ponta premier, Antonescu presedinte. Daca Basescu ramane pana in 2014, ce garantie are Antonescu ca PSD il voteaza? E clar ca nu-si va respecta promisiunea. As pune o intrebare: Daca Crin Antonescu ar ajunge presedinte, face parte din deal-ul cu PSD sa-l gratieze pe Adrian Nastase daca va fi condamnat definitiv?", a intrebat Macovei la B1 TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.