PSD, PNL si PC s-au reunit in congrese la care urmeaza sa adopte rezolutii privind necolaborarea cu PDL si Traian Basescu si sa oficializeze tandemul Victor Ponta - premier si Crin Antonescu - presedinte, pentru acest an electoral.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca la Congresul PSD vor fi adoptate trei rezolutii, iar una dintre acestea "prevede categoric ca PSD nu va colabora cu Traian Basescu si cu PDL".

Ponta a aratat ca o alta rezolutie se refera la participarea PSD in alegerile sub forma USL, iar cea de-a treia, la desemnarea unui candidat la functia de presedinte si a unui candidat la cea de prim ministru.

"Una dintre cele trei rezolutii prevede categoric ca PSD, vorbesc in numele partidului pe care-l conduc, nu va colabora cu Traian Basescu si cu PDL. Fiind votata de catre Congres, are valoare statutara, pentru ca numai Congresul poate sa schimbe. Daca-l va schimba vreodata, eu nu cred", a precizat Ponta, scrie MEDIAFAX.

Cele trei congrese separate ale PSD, PNL si PC sunt urmate de Mitingul Uniunii Social Liberale.

"Acest miting este pentru sustinerea lui Victor Ponta ca prim-ministru si pentru sustinerea lui Crin Antonescu ca si candidat la presedintia Romaniei",
a explicat, vineri, secretarul general adjunct al PDL, Dan Mihalache.

Basescu este dispus sa DEMISIONEZE

Ponta a rupt simbolic scrisoarea transmisa vineri seara de seful statului, in care acesta se arata dispus sa-si dea demisia, pentru a arata cat valoreaza "minciunile si promisiunile otravite" ale lui Traian Basescu pentru PSD, scrie HotNews.

In timp ce rupea scrisoarea, Victor Ponta a comentat: "Speram sa fie demisia!".

Citeste si Buda: Gestul lui Ponta de a rupe scrisoarea lui Basescu il compromite ca politician


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.