Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, considera ca gestul liderului USL Victor Ponta de a rupe scrisoarea prin care presedintele Traian Basescu ii solicita respectarea vointei cetatenilor il descalifica si il compromite pe acesta ca politician.

"Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, considera ca gestul liderului USL, Victor Ponta, de a rupe scrisoarea prin care presedintele Romaniei ii solicita respectarea vointei cetatenilor il descalifica si il compromite pe acesta ca politician, ceea ce se doreste sa fie. Aceasta maniera de a respecta vointa cetatenilor, validata prin sufragiu electoral, ma determina sa cred ca Victor Ponta, dar si ceilalti doi copresedinti ai Aliantei Socialiste, Crin Antonescu si Daniel Constantin, au pierdut sansa de a trece cu bine prin furcile caudine ale votului, atat formatiunile pe care le reprezinta, cat si ei insisi. Au refuzat sa faca acest lucru, in schimb au manifestat sfidare, ignoranta si lipsa de respect pentru tot ceea ce inseamna nevoile reale ale cetatenilor. Insa, de judecata votului nu scapa nimeni", se arata intr-un comunicat de presa de PDL Cluj.

Buda si-a exprimat "dezamagirea" fata de "dispretul si indiferenta" cu care liderii USL trateaza vointa cetatenilor exprimata prin vot si afirma ca "astfel de derapaje nu pot ramane nesanctionate", conform MEDIAFAX.

Presedintele PDL Cluj considera ca Romania are nevoie de o "clasa politica responsabila si matura", care sa guverneze in interesul poporului, are nevoie de revizuirea Legii Fundamentale in acord cu vointa exprimata de cetateni.

"Din acest motiv, PDL sustine propunerea presedintelui Romaniei de revizuire a Constitutiei in vederea reducerii numarului de parlamentari si a trecerii la un Parlament unicameral pentru ca a demonstrat, prin fapte, ca agenda politica are ca numitor comun agenda cetateanului, iar nerespectarea vointei romanilor exprimate prin referendum ar reprezenta un precedent extrem de periculos si nociv pentru valorile democratiei romanesti", conchide Buda.

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.