Fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat, vineri, de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, in dosarul "Zambaccian", fiind achitat pentru infractiunea de luare de mita.

Si sotia fostului premier, Dana Nastase, a fost condamnata in dosarul cunoscut sub numele de "Zambaccian", informeaza MEDIAFAX.

Instanta suprema a dispus condamnarea ei la trei ani de inchisoare, tot cu suspendarea executarii pedepsei, pentru "participatie improprie la folosirea de documente false la autoritatea vamala", fiind achitata pentru complicitate la luare de mita si santaj.

Adrian Nastase, audiat in dosarul Zambaccian. Vezi ce a declarat

Procurorii din Inalta Curte de Casatie si Justitie au solicitat o pedeapsa cuprinsa intre trei si zece ani pentru fostul premier Adrian Nastase.

Fostul premier a fost condamant la sfarsitul lunii ianuarie la doi ani de inchisoare cu executare in cazul dosarului "Trofeul Calitatii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.